INNA este regizorul celui mai nou videoclip “Dame Tu Amor”

De Viva.ro pe

INNA a lansat o noua piesa pe care o dedica fanilor sai din Mexic si America Latina.“Dame Tu Amor” este o colaborare cu trupa mexicana Reik, iar videoclipul acestei piese a fost inspirat de pictorita Frida Kahlo, de asemenea, originara din Mexic.
Acest videoclip este o premiera pentru INNA pentru ca s-a implicat ca regizor in realizarea lui si a fost una dintre cele mai mari provocari din cariera ei de pana acum.
“Mi-a placut foarte mult sa lucrez la videoclipul pentru una dintre cele mai frumoase piese de dragoste de pe albumul meu ‘Party Never Ends’ – Dame Tu Amor. Sunt incantata de colaborarea cu baietii de la Reik si sper ca fanilor nostri sa le placa ce a iesit. De data aceasta, emotiile au fost mult mai mari decat de obicei, pentru ca am fost regizorul videoclipului, dar am lucrat alaturi de echipa mea, Global Records, in care am incredere. Inspiratia principala pentru acest videoclip a fost Frida Kahlo, binecunoscuta pictorita mexicana, o personalitate complexa care ma fascineaza prin forta, creativitate, sensibilitate, stil”, a declarat INNA.
Vezi clipul video pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro