Grasu XXL, implicat într-un scandal în timp ce concerta. Artistul a fost audiat de Poliție

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iunie 2022, 17:55

Dragoș Nechifor, cunoscut drept Grasu XXL, a fost recent implicat într-un scandal, în timp ce concerta la festivalul Nostalgia. Cântărețul a fost filmat în timp ce înjura și stropea cu apă un tânăr din public care i-a reproșat că promovează jocurile de noroc. Artistul a fost audiat de Poliție în urma incidentului și a mărturisit ce l-a făcut să-și piardă cumpătul.

N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis și ce îmi faci. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el violent, era concert de rap, nu de folk

M-a deranjat foarte tare. O doamne, din păcate bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească) Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul ”ce-mi faci, ce-mi faci”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat – a spus Grasu XXL, potrivit spynews.ro.

Citeşte şi: Cristina Ich are probleme de sănătate. „Trebuie să mă opereze”

Citeşte şi: Carmen Iohannis, apariție notabilă la balul de absolvire al elevilor săi. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă a României

Grasu XXL, implicat într-un scandal în timpul unui concert. Artistul a fost audiat de Poliție

Citeşte şi: Cum se menține Anastasia Lazariuc la 68 de ani. „Sport nu fac”

Citeşte şi: Teodora de la „Insula Iubirii”, mesaje dure în mediul online după anunțul sarcinii. „Te-a lăsat gravidă intenționat!”

Grasu XXL a mai spus că tânărul care l-a enervat se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Le-am povestit ce s-a întâmplat. Era matol, era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram. N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concert de rap trebuie să știi la ce vii – a adăugat artistul.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!