Gina Pistol l-a tuns pe Smiley

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:42
Gina Pistol a reușit să facă ce nu a mai reușit nicio altă femeie din viața lui Smiley: să-l tundă. Fiind în izolare, artistul nu a putut apela la serviciile unui hair stylist, astfel că și-a rugat iubita să îl ajute. Iar Gina a fost cât se poate de încântată.

Momentul a fost filmat, iar Smiley l-a postat apoi pe canalul său de Youtube.

Dragii mei, a sosit momentul în care nu mai am de ales și trebuie să mă tund. Nu știu cum, nu știu ce va ieși, e o surpriză”, a spus Smiley înainte ca Gina să apară cu mașina de tuns.

Astăzi mă voi lăsa tuns. Mă las pe mâinile ei atât de delicate, atât de talentate”, mai spus artistul.

Și precise”, completează Gina.

În timp ce Gina Pistol umbla cu mașina de tuns prin părul cântărețului, acesta îi tot spunea: „Ai grijă!”, de teamă să nu primească o schimbare de look nedorită. În tot acest timp, Gina părea o adevărată profesionistă și savura fiecare moment.

Chiar și când a terminat de aranjat părul iubitului ei, Gina nu a părut mulțumită și i-a mai aranjat câteva fire mai „rebele” care nu s-au lăsat tunse de prima dată.

Iar acesta a fost rezultatul – până la urmă Smiley a fost mulțumit de rezultat, mai ales că iubita sa nu i-a tăiat din părul lung de care el este tare mândru.

Gina Pistol l-a tuns pe Smiley

Vezi în filmulețul de mai jos cum s-a lăsat Smiley pe mâinile Ginei Pistol pentru un look fresh.

Sursă foto: Captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!