Gheorghe Turda și Constantin Enceanu, scandal pe litoral. Fina lui Ionuț Dolănescu s-a ales cu buza spartă în urma incidentului

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 august 2021, 17:42

Două nume grele ale muzicii populare românești au fost implicate într-un scandal, în timpul unui eveniment pe litoral. Gheorghe Turda (73 de ani) și Constantin Enceanu (57 de ani) s-au luat la ceartă în timpul unui eveniment la care s-au întâlnit din întâmplare. Mai mult, Turda a aruncat cu un pahar cu apă înspre Enceanu care, din greșeală, a ricoșat înspre fina lui Ionuț Dolănescu, rănind-o la buză.

Citeşte şi: Gheorghe Turda a fost diagnosticat cu cancer. Care este starea artistului în prezent

“Un provocator și un needucat! I-am aruncat apa din pahar! Recunosc treaba asta. Peste masă, ca să-l potolesc. Exact așa cum s-a întâmplat cu regretatul Vadim Tudor. Băiatul nu e normal cu capul, se crede atât de mare vedetă, încât vrea numai el să se audă. Se crede buricul pământului. Eu sunt cântăreţ de operă polivalent, muzică de operă, am terminat belcanto, el ce a terminat la viaţa lui, ce pregătire muzicală are individul? Invidii, nu ne mai suportă pe noi, valorile din generaţia de aur, şi vin haştagii ăştia din folclor ca să ne demonstreze că ei sunt buricul pământului. A fost obraznic, nu se face aşa ceva, să întrerupi un artist de valoarea lui Gheorghe Turda, ca să începi să ţipi şi să faci haz şi bazaconii”, a spus Gheorghe Turda, la scut timp după incident, la Antena Stars.

Apoi, Turda i-a cerut scuze finei lui Ionuț Dolănescu pentru că i-a spart buza.

„În legătură cu scandalul provocat pe litoral de Enceanu săptămâna trecută, Gheorghe Turda transmite următorul mesaj: Scuze pentru domnișoara, viitoarea mireasă, fina lui Ionuț Dolănescu. Gheorghe Turda nu glumește și se ține de cuvânt. Vreau să-i cânt la nuntă gratis și la botez pentru scuzele pe care cred că mi le va primi”, a adăugat interpretul de muzică populară.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!