Frumuseţe: Sfaturi eficiente pentru o manichiură perfectă

De Unica.ro, pe

Ai mereu grijă ca manichiura ta să fie impecabilă.
Învaţă să-ţi îngrijeşti cât mai bine unghiile, foloseşte nuanţele tari ca să fii în tendinţe şi nu uita de tratamentele naturale care îţi vor face unghiile mai netede şi mai rezistente.

Cum îngrijeşti corect unghiile

O dată sau de două ori pe săptămână, unghiile trebuie curăţate şi scurtate, dându-li-se totodată forma dorită. Tratamentele naturale, aplicate cu regularitate au rolul de a da mai multă rezistenţă şi strălucire. Pune într-un bol cu apăcălduţă o linguriţă de ulei de măsline şi ţine-ţi unghiile câteva minute în acest amestec. Pentru a-şi recăpăta strălucirea naturală, unghiile trebuie şterse cu suc proaspăt de lămâie. Tot acum îţi poţi curăţa foarte bine unghiile, cu ajutorul unei perii speciale, pe care s-o înmoi într-un amestec format din săpun lichid şi apă călduţă. Împinge apoi cuticulele spre baza unghiei, cu un beţişor special şi foloseşte o pilă moale pentru netezirea colţurilor.

Mai multă protecţie şi un plus de rezistenţă

Aplicată direct, oja afectează sănătatea unghiei. Foloseşte mereu o bază protectoare cu vitamine şi ai grijă ca şi în componenţa ojei să existe minerale sau vitamine. Dacă unghiile sunt foarte fragile şi se exfoliază mai uşor decât de obicei, înseamnă că e cazul să foloseşti un tratament special care să hrănească şi să întărească unghia şi să ajute la o creştere mai rapidă. Foarte eficient în acest sens este uleiul de
măsline combinat cu câteva pică-turi de ulei esenţial. Sau mai poţi combina crema de mâini cu puţin ulei de migdale şi s-o foloseşti sub această formă de câteva ori pe zi, masând bine unghiile.

Nuanţele tari, la mare căutare

Poartă tot sezonul nuanţe închise sau puternice, pentru că îţi vor da un plus de rafinament şi îţi vor completa cu succes machiajul. Poţi alege variaţiile de roşu, de la cele cu intensitate medie până la cele mai închise, nuanţele de maro, violet şi mov sau chiar negrul. Atenţie însă, aceste nuanţe trebuie purtate numai pe unghii scurte şi rotunjite, deoarece unghiilor lungi le dau un aspect ieftin şi demodat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!