Florin Busuioc, despre fiul pe care l-a abandonat la o lună de la naștere: ”Mă simt vinovat, dar nu regret”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 august 2019, 13:41

Florin Busuioc are două fetițe de 15 și 10 ani pe care le crește cu drag, dar și un băiat de 28 de ani, pe care l-a abandonat la numai o lună, atunci când a decis să se despartă de mama lui.

Florin Jr., fiul lui Florin Busuioc, locuiește împreună cu mama lui, Marieta și, de-a lungul copilăriei sale, nu a avut o relație cu tatăl lui, acesta mulțumindu-se să-i plătească pensia alimentară.

Invitat la emisiunea ”E OK! să fii vedetă”, realizată de revista OK!, Florin Busuioc a acceptat să vorbească despre fiul lui și gestul pe care l-a făcut acum 28 de ani, când a decis să plece de lângă familie.

„Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie. Anume, visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista. În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru. Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!”, a declarat Florin Busuioc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!