Fiul Simonei Gherghe, probleme de sănătate. Cum se simte Vlad acum

De Unica.ro, pe

Simona Gherghe (44 de ani) este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Ana Georgiana (5 ani) și Vlad Ioan (3 ani). Recent, în mediul online, jurnalista a dezvăluit că fiul ei a avut probleme de sănătate.

Fiul Simonei Gherghe, probleme de sănătate. Cum se simte Vlad acum

„Copilul s-a trezit de dimineață cu dureri de burtică și a vomitat de câteva ori. Prin urmare, a rămas acasă. Suntem bine, dar a fost horror. (…) S-a trezit din senin cu dureri de burtică și vomă în jet de vreo opt ori. Ne-am speriat foarte tare și am zis că anulez tot ce am pe ziua de azi și merg la spital. Am sunat-o pe doctorița lui și mi-a spus să-l las puțin pe repaus. (…) Așa a fost, a fost totul bine. Chiar el s-a trezit și a spus că nu mai este bolnav. A fost o zi așa… Ne adunăm și mergem mai departe”, a declarat prezentatoarea TV.

Simona și soțul ei, Răzvan Săndulescu, s-au căsătorit civil în 2017, în timp ce prezentatoarea de televiziune era însărcinată în opt luni cu fiica lor. În aprilie anul acesta, perechea a aniversat 4 ani de la cununia civilă, iar în iulie va aniversa 4 ani de la cea religioasă.

Simona Gherghe soț copii

Tot în aprilie anul acesta, întrebată dacă ea și soțul ei își mai doresc copii, Simona a declarat: „Nu, suntem în formulă completă. În plus, nici nu mai am voie. Am avut două sarcini dificile. Nu mă ajută nici vârsta: am 44 de ani. Oricum, la cât de greu am rămas însărcinată, nici măcar nu îndrăzneam să visez să am doi copii…”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Gabriela Firea, despre prietenia cu Simona Gherghe: „Putea să fie altfel”

Simona Gherghe, atacată în platoul Acces Direct. „Nu au fost live”

Ce s-a întâmplat cu fiul Simonei Gherghe? „M-am speriat foarte tare”

Cum a fost Simona Gherghe cerută în căsătorie?

„Nu suntem geloși, comunicăm foarte bine. Dacă avem ceva de spus, ne spunem și se rezolvă. Răzvan știe foarte bine și înțelege ce înseamnă expunerea asta pe care o presupune profesia mea. Normal că mai sunt și discuții. Dar discutăm, discutăm. Și da, cedăm pe rând. Nu-mi amintesc de vreo supărare lungă. Cred că cele mai frumoase daruri pe care ni le-am făcut au fost copiii”, povestea prezentatoarea în vara anului 2021, pentru VIVA!.

În cadrul aceluiași interviu, despre cererea în căsătorie, Simona a mai spus. „S-a întâmplat de ziua mea, acasă. Cumva așteptam momentul ăsta, dar nu mi-am imaginat că va fi chiar de ziua mea”. Soțul prezentatoarei, Răzvan Săndulescu, este consultant politic.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!