Emmy 2009 – Vedete bine şi prost îmbrăcate (galerie foto)

De Unica.ro, pe

Ca de fiecare dată, apariţia vedetelor pe covorul roşu aduce după sine reacţii dintre cele mai diverse în ceea ce priveşte ţinutele mai mult sau mai puţin inspirate alese de acestea.

Decernarea premiilor Emmy dovedeşte încă o dată că rafinementul nu vine la pachet odată cu banii şi faima şi că, din exces de zel  şi din dorinţa de a atrage toate privirile, se poate depăşi cu uşurinţă graniţa bunului gust. 

Cel puţin asta s-au încăpăţânat să dovedească Leighton Meester (Gossip Girl), Christina Applegate sau actriţa nemuritorului serial „Tânăr şi neliniştit”, Victoria Rowell, cea care a optat pentru o rochie cu un imprimeu cât se poate de nepotrivit: chipul preşedintelui american Barack Obama.

La polul opus au existat şi suprize plăcute! Daca Olivia Wilde (House) a dovedit rafinament şi eleganţă purtând o ţinută Marchesa, iar Blake Lively (Gossip Girl) a strălucit într-o rochie rosie Versace al carei decolteu nu putea fi ignorat, Mila Kunis a făcut o alegere îndrăzneaţă  optând pentru o rochie burgundy  Monique Lhuillier.

Posesoarea unei rochii negre semnată Marchesa, nici Heidi Klum, gravidă în opt luni şi jumătate nu a trecut neobservată… ce-i drept, în ceea ce o priveşte, părerile sunt împărţite. Dacă unii o felicită pentru îndrăzneală, alţii consideră alegerea acesteia drept total nepotrivită pentru locul, momentul şi starea în care se află.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!