Dragoş Bucurenci, gazda „Serviţi, vă rog!” Pro TV

De Diana Sorescu, pe

Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu, Dragoş Bucurenci şi Jorge au răspuns afirmativ provocării şi vor participa la emisiunea „Serviţi, vă rog” de vineri şi sâmbătă…

…3 şi 4 septembrie, de la ora 20:30, la Pro TV.

Aşa cum a obişnuit cu toate vedetele ce au călcat pragul pensiunii din Deltă, nea Marin le-a pregătit şi Andreei, Roxanei, lui Dragoş şi Jorje o listă lungă cu treburi şi atribuţiuni pe care le vor avea de îndeplinit.

Cerinţele sunt mari, iar clienţii presiunii sunt mulţi şi destul de pretenţioşi, aşa că cei patru vor avea treabă, nu glumă!

Andreea Tonciu, probleme cu măgarii

Dacă la gătit se va descurca şi va pregăti o delicioasă ciorbă de peşte lăudată de toţi clienţii, Andreea Tonciu va întâmpina reale probleme cu înhămatul şi plimbatul măgarilor. Ca să fie sigur că nu îi va pierde pe uliţă, Nea Marin îi va lega brunetei frânghia de mână, numai că ceva îi va speria pe măgari şi acestia o vor lua la fugă cu tot cu Andreea care se va speria foarte tare şi va izbucni în plâns. 
Prezentatoarea emisiunii „Pro Motor” de la Pro Tv, Roxana Ciuhulescu, va încerca să fie o gazdă perfectă, iar pe lânga treburile gospodăreşti Roxana se va ocupa şi de distrarea clientilor pe care îi va plimba cu barca.
Dragoş Bucurenci, activistul ecologist de la Asociaţia Mai Mult Verde, nu va putea rezista şi va curăţa apa de sticle de plastic, iar Jorge se va dovedi a fi un bărbat harnic, dornic să îndeplininească toate obiectivele impuse de Nea Marin.
Alte aventuri ale vedetelor, momente nostime dar şi clipe de încordare şi dispută, pe 3 şi 4 septembrie, ora 20:30, la „Serviţi, vă rog„.
Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro