Dorian Popa, în scaun cu rotile. Artistul și-a șocat fanii

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 12 august 2020, 12:45
Dorian Popa șochează din nou. De data aceasta artistul și-a făcut apariția într-un scun cu rotile, purtând o cămașă de forță.

Dorian Popa are un adevărat talent de a ieși în evidență, iar de data aceasta a făcut-o într-un mod inedit, care a uimit pe toată lumea. Artistul s-a fotografiat îmbrăcat în cămașă de forță și așezat într-un scaun cu rotile, iar imaginea a postat-o pe Instagram. Așa cum era de așteptat, artistul a primit comentarii, unele haioase, altele răutacioase și altele ironice, însă Dorian Popa nu s-a lăsat intimidat. Artistul a lăsat să se înțeleagă că imaginile fac parte dintr-un proiect la care lucrează, însă nu a oferit prea multe detalii despre ce este vorba, dorindu-și să fie o surpriză.

Citește și – Când s-a încheiat de fapt căsnicia lui Alin și a Larisei Oprea

Dorian Popa se pregătește să lanseze o nouă piesă, intitulată”Frica”, și cel mai probabil imaginile inedite cu artistul aflat în scaun cu rotile și în cămașă de forță fac parte din videoclipul melodiei care se anunță a fi unul senzațional, dat fiind că Dorian a schimbat mai multe ținute și mai multe locații.

Citește și – Fotbalistul Mihai Răduț vorbește despre relația cu Gina Pistol: „Persoanele din jur au fost deranjate”

Sursă foto: Instagram

Dorian Popa, în scaun cu rotile. Artistul și-a șocat fanii
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!