DJ Wanda a slăbit 8 kilograme şi mănâncă de patru ani aceleaşi alimente

De Diana Sorescu pe

DJ Wanda a decis în urmă cu patru ani că este timpul să-şi schimbe radical stilul de alimentaţie, astfel că a renunţat complet la dulciuri şi la orice alimente ce conţin sare grasimi.
“Nu am avut niciodată probleme cu kilogramele, dar nici tocmai suplă nu am fost! În urmă cu patru ani, mi-am schimbat radical regimul de viaţă şi am dat un „refresh”: fără zahăr, fără grăsimi şi…  cu mult sport! Am slăbit opt kilograme. Înainte aveam 58 de kilograme, iar acum am 50 de kilograme la 1,70 cm înălţime. Mă menţin la acestă greutate acum de ani de zile!”, declara Wanda.

Vedeta mărturiseşte că este dependentă de un iaurt special cu multe fibre şi cereale.

De patru ani, mănânc aceeaşi mâncare în fiecare dimineaţă! Ploaie, vânt, ninsoare… am chef sau nu am chef , eu imi iau porţia de iaurt. Este un produs ultrafresh, adică preparat în aceeaşi zi. Ca să fiu mai precisă, în fiecare dimineaţă sunt nişte oameni care taie fructele, selecteaza seminţele şi pun cerealele într-un iaurt proaspăt de bivoliţă”.

În ultimii patru ani, DJ Wanda recunoaşte că s-au schimbat multe în viaţa ei, că iubiţii au venit şi au plecat, însă doar regimul alimentar a rămas constant.

Alimentaţia a rămas singura constantă din viaţa mea. Si iubiţii i-am schimbat de atunci. Prietenii mei sau apropiaţii râd şi-mi spun că am iaurtul şi căţeluşul Boo legaţi la inimă şi aşa este! La început, simţeam cum toţi din jurul meu se întrebau cum de am slăbit, mai apoi, când m-au cunoscut şi-au dat seama că e modul meu de viaţă. Inclusiv de sărbători îmi păstram dieta. De exemplu, de Paşte cred că eram singurul om care alerga în parc. Mai exact, în prima zi de Paşte, eu alergam pe şoseaua Kiseleff, singură şi liberă”, îşi aminteşte Wanda.

Foto:
PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro