Dima Trofim continuă lupta cu tragediile care i-au marcat viața: „Boala nu se poate vindeca”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 31 ianuarie 2019, 16:12
Dima Trofim este un adevărat luptător, dar și un învingător și spunem asta având în vedere forța cu care a reușit să depășească perioada cumplit de grea prin care a trecut în ultimele luni. 

Dima Trofim, în vârstă de 30 de ani, și-a pierdut sora în luna septembrie a anului trecut, ca urmare a cruntului diagnostic de cancer, chiar în perioada în care artistul se afla în Madagascar și participa la emisiunea Ultimul Trib. Suferința a fost cu atât mai mare cu cât artistul lupta pentru marele premiu întocmai pentru a face rost de bani să-și ducă sora la tratament, însă timpul nu a fost deloc îngăduitor.

Dima Trofim

Din păcate, problemele lui Dima Trofim nu s-au încheiat aici, iar tatăl lui, în urma unui accident vascular cerebral, a rămas cu sechele și nu se va mai putea recupera complet niciodată: „Boala pe care o are tata poate rămâne doar stabilă, nu se poate vindeca. A avut un atac cerebral. Momentan e bine, Dumnezeu să-i dea sănătate. Într-adevăr a fost o perioadă grea. Nu pot altfel, trebuie să merg mai departe, sunt sprijinul familiei”, – a declarat Dima Trofim la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Dima Trofim a devenit cunoscut publicului odată cu rolul avut în serialul „Pariu cu viața”, difuzat de Pro Tv, dar și faptului că a făcut parte din trupa „LaLa Band”. De asemenea, artistul a participat la audițiile celui de-al șaptelea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”, interpretând piesa „Farytale” a lui Alexander Rybak, și s-a făcut remarcat în emisiunile „Dansez pentru tine”, „Ferma vedetelor”, „Te cunosc de undeva” și „Ultimul trib”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!