Alimente care te ajută să ai un abdomen plat

De Unica.ro, pe

Dacă te-ai săturat de grăsimea de pe burtă, există câteva alimente care te pot ajuta să scapi de ea. Uite cum poţi să ai un abdomen plat.

Fulgi de ovăz ca să scapi de burtă

Consumul de fulgi de ovăz oferă corpului cantităţi mari de fibre, ceea ce reduce şansa scăderii nivelului de zahăr din sânge. Începe ziua cu fulgi de ovăz, pentru a evita gustările de dimineaţă. Aceştia conţin proteine şi alte vitamine şi minerale care ajută la pierderea în greutate.

Cerealele integrale pentru un abdomen plat

Înlocuirea alimentelordin făină albă cu alimente din cereale, va creşte cantitatea de nutrienţi din organism. Cerealele integrale conţin fibre, acid folic, vitamina E şi magneziu, toate acestea ajutând la reducerea grăsimii.

Legumele conţin multe fibre

Legumele crude sunt o mare sursă de fibre şi antioxidanţi şi consumul de legume îţi va umple stomacul fără a creşte aportul caloric.
 

Cum să ai un abdomen plat cu proteine

Carne slabă
Proteinele slabe sunt esenţiale în orice dietă de slăbire, iar carnea este o sursă bună de proteine. Evită carnea prelucrată şi concentrează-te pe consumul de carne naturală, organică, cum ar fi carnea de pui şi peşte.

Ouă
Creşterea aportului de proteine este o modalitate uşoară de a arde grăsime,iar ouăle au o cantitate mare de proteine, de cea mai bună calitate. Ele conţin şi vitamina B12, care ajută la golirea celulele de grăsime.

Ce grăsimi te ajută să ai un abdomen plat

Ulei de măsline
Lipidele sănătoase sunt esenţialeîn ardere grăsimilor din organism, iar uleiul de măsline oferă corpului tău lipide bune, numite“mononesaturate”.

Nuci
Nucile sunt o altă sursă de grăsimi bune, cu toate că trebuie să fii atentă să nu exagerezi, deoarece acestea sunt bogate în calorii. Consumul de nuci îţi va oferi proteine, fibre, vitamine şi minerale.

Citeşte aici cum poţi avea un posterior perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!