De ce nu mai apare Antonia așa des la TV. Mesajele tranșante în care explică de ce nu vrea să se mai expună

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 13:21

Antonia (32 de ani) a făcut câteva postări în mediul online prin care le-a explicat tuturor celor care o urmăresc de ce evită în ultima perioadă să mai apară atât de des la emisiunile televizate. Artista a mărturisit că se simte dezamăgită de părererile celor care spun despre ea că este doar o femeie frumoasă și doar atât, fără să semnaleze și alte calități. Nu este prima oară când Antonia se simte judecată și etichetată greșit din cauza unor mici erori gramaticale pe care le-a mai făcut de-a lungul timpului, din cauza emoțiilor și a anxietății.

Acum, iubita lui Alex Velea și-a deschis din nou sufletul și și-a spus oful într-o sesiune de InstaStory-uri. Mesajele Antoniei au fost scrise în limba engelză pentru că, spune artista, ei îi este mai comod așa, având în vedere faptul că s-a născut și și-a trăit copilăria în SUA.

Am foarte mari emoții atunci când apar la televizor sau pe internet, fie că este vorba despre un interviu, un podcast sau un reality show. Am anxietate și mă tem constant că voi greși, lucru care se întâmplă mereu.

De ce? Pentru că oamenii se grăbesc să judece și iubesc să mă portretizeze ca fiind prostuță. Probabil pentru că îi face să se simtă superiori mie sau mai inteligenți. «Oh, este doar frumoasă, dar proastă ca naiba». Ei sunt motivul pentru care am decis să nu mai apar public atât de des.

Citeşte și: Soția lui Alec Baldwin este însărcinată din nou. Actorul va deveni tată pentru a opta oară

Am explicat de nenumărate ori că, chiar dacă că sunt în România de mulți ani, fac greșeli atunci când vorbesc limba română. Asta nu ține de nivelul de inteligență, dacă vor să înțeleagă bine, dacă nu, sunt doar răutăcioși

Cine mă cunoaște cu adevărat știe că am o mulțime de lucruri de spus și prefer să le spun atunci când sunt alături de oameni care nu mă judecă. (Credeți-mă, chiar am multe de spus!)

 M-am săturat și mi-e scârbă de oameni care mă judecă. Am ajuns ținta bullying-ului. Am ales să nu fiu o victimă și să nu vorbesc despre asta spunându-mi că voi învăța să accept și că sunt doar un simplu om.

Sunt dezamăgită și mă întreb de ce merit eu să fiu tratată cu atâta răutate. Dar realizez că îmi este milă de cei care mă jignesc pentru că nu au nimic altceva mai bun de făcut decât să mă corecteze pe mine și să se gândescă: «Ha, ți-am spus-o! Proasto» – a transmis Antonia.

Citeşte şi: De ce este periculoasă afecțiunea de care suferă soția lui Will Smith

Cântăreața a adăugat apoi că nu trebuie să placă tuturor și nu găsește motive pentru care așa ceva:

De ce nu mai apare Antonia așa des la TV. Mesajele tranșante în care explică de ce nu vrea să se mai expună

Așadar, doamnelor și domnilor, sunt aici să vă reamintesc încă o dată că nu trebuie să fiu pe placul tuturor. Sunt împăcată cu asta. Sunt doar foarte dezamăgită de răutatea și furia unor oameni. Într-o bună zi, voi trece și peste această teamă. Sau poate nu. Dar sunt fericită că am lângă mine prieteni minunați, am familia care mă înțelege, oameni care știu ce este în inima mea. Îi iubesc și le mulțumesc! Mulțumiri și celorlalți dintre voi care mă plac așa cum sunt și mă susțin.

Antonia a mărturisit că a fost o victimă a bullying-ului de mai multe ori de-a lungul timpului și că are perioade când întră în depresie.

Am fost o victimă a bullying-ului de atât de multe ori, din diferite motive. Și nu merit asta. Dar prefer să nu vorbesc public despre acest subiect. Asta nu înseamnă că nu m-a afectat. Nu vreau ca lumea să creadă că mă victimizez. Așa că țin problemele pentru mine. Oricum nu s-ar schimba nimic dacă vorbesc și, sincer, sunt atât de multe persoane care au trecut sau trec prin ce mi s-a întâmplat mie, încât nu ar fi ceva nou pentru public. Primesc adesea întrebări legate de depresie, dacă trec prin clipe dificile uneori. Răspunsul este „Da” – a mai transmis Antonia.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!