De ce a decis Mihaela Rădulescu să renunțe la ”Românii au talent”

De Unica.ro, pe
Mihaela Rădulescu și-a uimit fanii atunci când a anunțat că renunța la emisiunea ”Românii au talent”, unde făcea parte din juriu. Deși vedeta nu a spus clar care sunt motivele ei, au apărut mai multe variante posibile. Până la urmă, cel care a lămurit lucrurile a fost iubitul ei, Felix Baumgartner.

„Ştiţi cum e cu momentele alea din viaţă, când trebuie să iei o decizie, oricât de greu ar fi şi oricât de multe şi diverse lucruri ai de cântărit, de analizat. Am trăit un astfel de moment de curând şi am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportună pentru mine, asumându-mi, cum mă ştiţi, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon ”Românii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anunţat acum o săptămână colegii de muncă şi partenerii de contract şi le mulţumesc nu numai pentru înţelegere, dar şi pentru o colaborare profesională de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare plăcere”, a anunțat Mihaela Rădulescu.

Imediat au apărut speculațiile legate de motivele personale menționate de Mihaela. Unii au spus că a vrut să petreacă mai mult timp cu fiul ei, Ayan. Alții au spus că drumurile dese București – Monaco o oboseau prea tare. Iar alții au susținut că Mihaela nu a renunțat la emisiune, ci a fost dată afară.

Cel care a lămurit lucrurile a fost Felix Baumgartner, care a postat un mesaj explicativ pe Instagram. ”Astăzi, unul dintre sponsorii mei generoşi i-a înaintat o propunere interesantă de afaceri lui Miha. E o zi însorită”, a scris sportivul. Așadar, cel mai probabil, Mihaela a primit o altă oferă de muncă pe care nu a putut-o refuza.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!