„Dansez pentru tine” – repetiţii cu nuiaua la uşă

De Unica.ro, pe

EXIGENŢE. Pentru că unii dintre concurenţi sunt mai delăsători, coregrafii au găsit cele mai inedite modalităţi de motivare. Rezultatul vânat? Prestaţii de impact incă de la startul competiţiei!
Opt perechi formate din vedete şi oameni simpli se pregătesc intens pentru noua ediţie „Dansez pentru tine”, care va începe vineri, 23 octombrie, la Pro TV.

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Tania Budi, Alina Chinie, veveriţa roşcată din bandul de la „Happy Hour”, Liviu Vârciu, Kamara, Radu Vâlcan, prezentatorul „Poveştirilor adevărate” de la Acasă TV şi Jean de la Craiova asudă câte opt ore pe zi în sălile de repetiţii pentru a avea prestaţii de impact la startul competiţiei.

Andreea Mantea pusă la treabă

Primele dansuri pe care perechile le vor prezenta în faţa publicului şi al juriului vor fi vals şi stilul „Michael Jackson”, iar momentul în care Monica îl va imita pe Regele Pop va fi nepreţuit.

Vedetele sunt la fel de emoţionate ca şi partenerii lor anonimi şi vor să facă o impresie cât mai bună, dar epuizarea de la repetiţii le mai face să lase garda jos din când în când. Atunci când greşeşte, Andreea Mantea este ameninţată cu o nuieluşă de coregraful ei, perfecţionistul Bogdan Boantă.

Citeşte mai mult pe evz.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!