Dani Oțil îi gătește iubitei sale… gol. Cum se distrează cei doi, izolați la domiciliu. FOTO

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 19 martie 2020, 14:03
Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela Prisecariu, sunt izolați la domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus care a pus stăpânire pe România. 

Dani Oțil și Gabriela Prisecariu respectă cu strictețe recomandările autorităților de a sta în casă în această perioadă, astfel contribuind la prevenția răspândirii coronavirusului în România. Cei doi nu se plictisesc deloc împreună, ba chiar au găsit modalități inedite de a face trecerea timpului mai frumoasă și… mai utilă. Astfel, Dani Oțil, deja recunoscut pentru pasiunea sa de a găti, își răsfață iubita cu rețete delicioase pe care i le prepară… gol. Astfel, prezentatotrul de televiziune se asigură să-i satisface toate simțurile, de la cel gustativ și olfactiv și până la cel vizual.

Citește și – Demi Rose, izolată la domiciliu, s-a fotografiat complet goală

Într-un filmuleț postat de Dani Oțil pe internet, acesta îi pregătește micul dejun iubitei sale acoperit doar cu un șorț, așa cum se poate vedea în imaginile din galeria de mai sus: „Îmi place tare mult în carantină”, a spus Gabriela Prisecariu, iar Dani a completat-o: „Gabriela, recunoaște că doar așa gătesc!”

Dani Oțil și Gabriela Prisecariu sunt împreună de un an jumătate. La începutul anului cei doi s-au logodit, iar de curând au anunțat că au amânat nunta din cauza epidemiei de coronavirus.

Dani Oțil îi gătește iubitei sale… gol. Cum se distrează cei doi, izolați la domiciliu. FOTO

Citește și –  Ce vedete și-ai închis afacerile din cauza epidemiei de coronavirus

Sursă foto: Instagram, click.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!