Cum îşi petrec vedetele Crăciunul

De Cristina Popa, pe

Unde, cu cine şi în ce mod intenţionează Andreea Raicu, Giulia Anghelescu, Cătălin Botezatu sau Mihai Trestariu să petreacă anul acesta sărbătoarea…
…  naşterii lui Iisus, Crăciunul.

Andreea Raicu

„Voi sărbători Crăciunul pentru prima oară în casă nouă, alături de familie şi de prietenii mei. De abia aştept să încep decorarea casei în spiritul Sărbătorilor de iarnă.”

Anda Adam

„Voi petrece Crăciunul în familie, mai întâi la părinţii lui Victor, apoi, seara ne vom vedea cu prietenii noştri.”

Cătălin Botezatu

„Anul acesta Crăciunul îl voi petrece la Hunedoara alături de Bianca, acasă la părinţii ei. Este un moment propice pentru a ne bucura de Sărbători alături de cei dragi. După zilele de linişte şi tihnă, voi pleca în America de Sud. Mai exact, în Argentina. Voi vizita Buenos Aires, Patagonia, partea de Sud a ţării pentru ca apoi să fac o expediţie în Antarctica.”

Dan Negru

„Crăciunul e în familie, nu contează locul, pentru că fac naveta între două oraşe, Timişoara şi Bucureşti… Crăciunul e acolo unde mi-e familia.”

Dan Bordeianu

„Atât Crăciunul cât şi Revelionul îl voi petrece alături de ai mei, de iubita mea şi de prietenii mei. N-am chef şi nervi să mă înghesui prin cine ştie ce regiune turistică, dar sper să prind câteva zile de pârtie cu cei doi nepoţi ai mei, de 15 şi 13 ani, care, de când schiază, au devenit partenerii mei favoriţi de joacă pe pârtie.”

Mihai Trăistariu

„În ambele situaţii am concerte. De Crăciun, la Cluj Napoca… după concert merg la soacra  acasă (Ioana s-a născut în Cluj, iar mama ei locuieşte acolo). De Revelion, tot pe scenă. Şi-ntr-o zi şi în alta o iau pe Ioana cu mine, ca să fim împreună de Sărbători… prin hoteluri.”

Alina Sorescu

„În acest sfârşit de an voi avea o perioadă de relaxare pe care o aşteptam cu nerăbdare şi pe care o voi petrece cu iubitul meu. Vom face un mix de culturi vizitând Praga (unde ne va prinde Crăciunul), Valea Tirolului şi, mai apoi Istanbulul, totul în 3 săptămâni de mers cu maşina prin Europa.”

Vj Ela

„Cu iubitul, familia, prietenii, familiile iubitului şi ale prietenilor 🙂 În fiecare an e mai mult un maraton pe drumuri înzăpezite decât leneveală, dar merită!”

Florin Grozea (HI-Q)

„În fiecare an petrec Crăciunul la Braşov, acasă la părinţi. Ne adunăm toată familia şi aducem şi prietenii cei mai apropiaţi: Mihai (prietenul meu de-o viaţă), DJ Star, veri, iubite. Casă plină!”

Ileana Badiu

„Crăciunul mi-l petrec întotdeauna, fără excepţie, cu familia… anul acesta va fi un Crăciun special deoarece îl vom petrece şi alături de fiul nostru, Sasha.”

Gianina Corondan

„Crăciunul întotdeauna acasă, cu familia, dar şi cu familia extinsă, de prieteni, umblu cu colindul la propriu, cânt în casele şi blocurile prietenilor mei  şi în cel al mamei şi tatei, mă bucur de bucuria tuturor la primirea darurilor.”

Dana Nălbaru

„Ajunul Crăciunului şi prima zi a acestuia le voi petrece în familie. Pe 26 voi pleca împreună cu şotul meu într-o scurtă călătorie în afara ţării (nu ştiu unde, că e surpriză din partea lui Dragoş şi n-a zis unde).”

Giulia Anghelescu

„Unde să îmi petrec Sărbătorile, dacă nu alături de Gino şi Maxx în concerte prin ţară?”

Bogdan (El Negro)

„Sărbătorile le petrec în colectiv muzical reggae. Adică de Crăciun o să cântăm. Am pregătit un concert superspecial pentru că este şi ziua de naştere a toboşarului nostru. Evident, o să trec şi pe la părinţii mei din Ploieşti pentru că ei sunt foarte conservatori şi dacă nu voi trece să îi văd, fratele meu mă va linşa…”

Nicola

„Crăciunul mi-l voi petrece împreună cu copiii şi prietenii dragi, undeva în afara Bucureştiului.”

Sylvia

„Crăciunul o să-l petrec împreună cu familia şi prietenii. Noi suntem gazdele în fiecare an, organizăm o masă cu toţi cei dragi la noi acasă. Încercăm să nu uităm de tradiţii.”

Marius (Datina)

„Ajunul Crăciunului îl vom petrece alături de cei dragi, iar pe 25 decembrie vom avem un concert în Zărneşti.”

Andreea (Datina)

„În prima parte a zilei de Crăciun o vom petrece cu familia, lângă brad, desfăcând cadouri şi savurând bunătăţiile preparate de mine şi de  bunica mea , iar a doua parte o vom petrece alături de fani într-un concert minunat organizat de cei de la Zărneşti.”

Iar dacă vrei să vezi şi programul Andreei Marin Bănică sau al Monicăi Tatoiu de Sărbători, urmăreşte filmuleţul de mai jos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!