Cum au fost surprinse Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în culisele „Masked Singer România”

Între Andreea Marin (46 de ani) și Mihaela Rădulescu (52 de ani) a existat mai mulți ani la rând un conflict. Inițial, s-a speculat că tensiunea dintre cele două ar fi fost provocată de faptul că ambele au fost căsătorite cu Ștefan Bănică Junior (53 de ani). Mihaela și Ștefan au fost căsătoriți între anii 1997 și 1999, iar Andreea și Ștefan între anii 2006 și 2013.

Cum au fost surprinse Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în culisele „Masked Singer România”

Ulterior, însă, tensiunile dintre cele două s-au dovedit a fi legate de aria profesională. Recent, Andreea și Mihaela s-au reîntâlnit în platoul sezonului 2 „Masked Singer România”, Mihaela în calitate de detectiv, iar Andreea în calitate de concurentă.

Cum au fost surprinse Andreea Marin și Mihaela Rădulescu în culisele „Masked Singer România”

Ascunsă sub masca „Muma Pădurii”, Andreea Marin a fost desemnată câștigătoarea celui mai recent sezon al competiției TV. „O bucurie să vă dau de veste că am câștigat Masked Singer România, deci am îmbătrânit… cu succes! Muma Pădurii vă pupă! Atât mai pot să spun acum, dar îmi recapăt eu forțele după atâta dans și cântec și revin, vă promit!”, a scris Andreea Marin pe Instagram

„Masked Singer România mi-a amintit de entuziasmul, energia și puterea de a visa a copilului din mine! Nu vă lăsați păcăliți, Muma Pădurii e tânără în suflet, prețuiește viața și mai are multe surprize de oferit! Pentru ea, nu există nu se poate!”, a mai scris jurnalista.

După ce Andreea a fost desemnată câștigătoarea competiției, Mihaela Rădulescu a exclamat: „Nu, nu pot să cred așa ceva. Deci nu cred!”. Apoi, în mediul online, prezentatoarea TV a mai scris: „Masca cea mai neghicită, cea mai iubită de noi și de public, cea mai enigmatică și cea mai… neașteptată! Bravo, Andreea! Ne-ai învins pe toți!”.

„Muma Pădurii, un rol greu, o asumare totală și o interpretare impecabilă. Well done, Andreea!”, a mai scris Mihaela Rădulescu la Insta Story, pe o imagine în care ea și Andreea se îmbrățișează. Pe fundal, jurnalista a pus piesa „Unstoppable”, interpretată de SIA.

Citește și:

Andreea Marin, declarație surprinzătoare: „Ce dacă semăn cu Lavinia?”

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, declarații cutremurătoare despre moartea mamei sale

În urmă cu mai mulți ani, în presă au apărut stenogramele din dosarul fostului soț al Mihaelei Rădulescu, Elan Schwartzenberg, în care perechea vorbește despre Andreea Marin. La vremea aceea, atât Mihaela, cât și Andreea găzduiau emisiuni la Realitatea TV.

Conversația despre Andreea a pornit de la promo-urile emisiunilor lor. Mihaela era atunci de părere că în promo-ul emisiunii Andreei a fost investită o sumă mai mare de bani decât în al ei, numind-o în discuție „vită”.

Despre acel pasaj din conversație, Andreea a spus în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Pentru mine este de neînțeles. Poate nu-mi este în prezent. Pe de altă parte, limbajul acela este un limbaj pe care eu nu l-aș putea folosi nici într-o convorbire privată, referindu-mă la altcineva și rival dacă mi-ar fi în meserie, să spunem. Apoi, cum și-a făcut meseria fiecare arată că avem drumuri diferite. Acum lucrurile sunt mult mai clare, după ani”.

Andreea are de mai mulți ani doi copii adoptați la distanță în Africa. Într-un interviu, Mihaela a spus ce părere are despre această modalitate de a adopta. „Adopția la distanță este doar un truc de imagine. Oricine poate trimite 10 dolari pe lună pentru a susține o familie din Africa”, a declarat.

Întrebată dacă a adoptat pentru imagine, Andreea a mai spus: „Răspunsul este simplu, nu. Și am încheiat subiectul. Vorbim deja prea mult despre ceva ce pe mine mă lasă rece. Am făcut întotdeauna ce am simțit, am făcut bine ceea ce am făcut. Viețile unor oameni s-au schimbat în bine și pentru că eu am pus umărul. Restul… vorbele de pe margine sunt atât de irelevante de nici nu merită menționate”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!