Cum arată actorul Elliot Page la un an de când a anunțat că este transgender

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 30 martie 2022, 18:00

Ellen Page anunța în decembrie 2020 că este bărbat transgender și că, începând de atunci, își va schimba numele în Elliot Page. În primăvara anului trecut, actrița, acum în vârstă de 35 de ani, a suferit o operație de extirpare a sânilor.

Cum arată actorul Elliot Page la un de la anunțul că este transgender

Cel mai recent, Elliot Page a fost prezent la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2022. Actorul a pășit cu încredere pe covorul roșu al evenimentului într-un costum Gucci. „Mulțumesc Academiei Americane de Film pentru o seară minunată! #Oscaruri2022”, a scris Elliot Page în mediul online.

În doar o zi, fotografia a strâns peste 835 de mii de aprecieri și aproape 5.300 de comentarii. Fotografii cu actorul la premiile Oscar 2022 găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Cum arată actorul Elliot Page la un an de când a anunțat că este transgender

„Bună, prieteni! Vreau să vă împărtășesc că sunt trans, pronumele meu este neutru, iar numele meu este Elliot. Mă simt norocos că scriu asta. Să fiu aici. (…) Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot începe să exprim cât de remarcabil se simte să iubesc în cele din urmă persoana care sunt suficient de mult încât să-mi urmez sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atât de multe persoane din comunitatea trans. (…) Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să mă străduiesc să construiesc o societate mai iubitoare și egală”, mărturisea Elliot Page în decembrie 2020.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce au purtat vedetele la ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2022

Premiile Oscar 2022. Lista completă a câștigătorilor de anul acesta

Ce s-a întâmplat în pauza publicitară a galei Premiilor Oscar după incidentul dintre Will Smith și Chris Rock

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

În ianuarie 2021, Elliot a divorțat de soția lui, Emma Portner (27 de ani), după un mariaj de trei ani. Fostul cuplu a confirmat despărțirea printr-o declarație comună. „Am luat decizia grea de a divorța în urma separării noastre din vara anului trecut”, începea mesajul.

„Avem enorm de mult respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, au mai spus. Fosta pereche se căsătorise în ianuarie 2018, după un an de relație.

Emma a publicat un mesaj emoționant după ce Page a dezvăluit că este transgender. „Sunt atât de mândră de Elliot. Oamenii trans, queer și non-binari sunt un dar în această lume. Vă cer răbdare și intimitate, dar totodată să-mi fiți alături în susținerea persoanelor trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar în sine. Strălucește, dulce E. Te iubesc atât de mult”, a scris Emma în mediul online.

Foto: Hepta.ro; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!