Cum a slăbit sora Elenei Gheorghe cinci kilograme în două săptămâni

De Unica.ro, pe

Ana Pîrvulescu, sora cântăreței Elena Gheorghe (36 de ani), a dezvăluit secretul siluetei ei de invidiat. Ana este cu 11 ani mai tânără ca sora ei celebră, este influencer și mamă a doi copii  – un fiu, Lucas (9 ani) și o fiică, Ania (4 ani).

După sărbătorile pascale petrecute în familie, Ana a plecat într-o vacanță în Dubai împreună cu grupul ei de influenceri pentru a-și promova pagina de Instagram. Sora Elenei Gheorghe a postat în mediul online o mulțime de fotografii în care își etalează corpul, poze apreciate de toți cei care îi urmăresc activitatea pe social media. Ana este adesea întrebată de fani, în special de mămici, cum reușește să se mențină într-o formă fizică de excepție. Tânăra apelează, la nevoie, la postul intermitent. Chiar după mesele bogate de Paște, Ana Pîrvulescu s-a apucat din nou de acest regim și spune că a dat jos cinci kilograme în două săptămâni. Pe lângă restricțiile alimentare impuse de acest regim, Ana mai face și pilates.

Am ținut post intermitent. Adică mâncam între ora 1-19, fără dulciuri, sucuri și pâine. După 19, până a doua zi, la 13, doar ceai sau apă. Și am slăbit în două săptămâni vreo cinci kilograme. Merg la pilates de trei ori pe săptămână  – a dezvăluit sora Elenei Gheorghe, pentru Click!

Citeşte şi: Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, vine în România

Citeşte şi: Actrița Cătălina Grama, cu fiica la spital după sărbătorile de Paște. „Ni s-a părut ca a durat o eternitate”

Citeşte şi: Noul magazin al Denisei Tănase, jefuit înainte de deschidere

Citeşte şi: Alexia și Dima, transformare de senzație în Michael Jackson, la „Te cunosc de undeva!” „Am stat 5 ore la make-up, fără pauză!”

Postul intermitent este un regim la modă, la care apelează din ce în ce mai multă lume. Acesta presupune mâncatul doar într-un anumit interval orar. Specialiștii în nutriție recomandă consultarea unui medic înainte de a ține acest tip de regim.

Cum a slăbit sora Elenei Gheorghe cinci kilograme în două săptămâni

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!