Noul magazin al Denisei Tănase, jefuit înainte de deschidere

De Unica.ro, pe

Denisa Tănase ex-Bambi este fondatoarea unui brand de cosmetice, care, în ultimii doi ani, s-a bucurat de un succes răsunător. Până acum, în România, Denisa a deschis 35 de magazine, iar internațional 9, incluzându-l și pe cel din Polonia, care a fost jefuit înainte de deschidere.

Noul magazin al Denisei Tănase, jefuit înainte de deschidere

„Noi am vrut să avem totul pregătit, când ajungem doar să dăm folia jos și să fim gata. Mai trebuia făcută doar curățenia de dimineață. «Veștile bune» continuă, pentru că, între timp, peste noapte, s-a furat foarte multă marfă. Aproape toate testerele expuse, toate parfumurile expuse pentru testare. Din rafturi încă nu știm, dacă s-a umblat și acolo sau nu. Ajungem acolo și vedem dacă a mai rămas ceva marfă să avem ce să expunem, o să ne vină ceva suplimentare de la București, dar asta s-ar putea să dureze între 24 și 48 de ore”, a explicat Denisa.

„Secretul reușitei este, în primul rând, foarte multă muncă. Și când spun foarte multă, mă refer la muncă zi de zi, fără oprire. În al doilea rând, am avut ambiția să urmăresc ideile pe care mi le-am proiectat. Am avut familia lângă mine. În primele opt luni, nu am avut niciun angajat. Lucram din mansarda firmei lui Mircea (n.red.: Brânzei, soțul ei). Mi-a făcut și mie o măsuță, iar de acolo livram colete”, povestea Denisa în decembrie 2021, în podcastul „Fain&Simplu”, găzduit de Mihai Morar.

Noul magazin al Denisei Tănase, jefuit înainte de deschidere

Articolul cotinuă după recomandări

Citește și:

Denisa Tănase vrea să se mute definitiv în Dubai

Cum va arată casa Denisei Tănase din Dubai. Fosta artistă vrea să se mute definitiv în Emirate

„Totul depinde de tine, iar judecătorul suprem este consumatorul și, în final, vorbesc cifrele. Mai clar de atât nu se poate. În schimb, în muzică nu depinde întotdeauna de tine și, de la tine până la consumator, mai ai niște etape de trecut”, a completat.

„Eșecurile contează foarte mult și nu întotdeauna în mod pozitiv. Poate că te motivează, dar la polul opus, îți pierzi încrederea în tine. Și, atunci când începi un business, cel mai important e mindset-ul. Dacă vii după multe eșecuri, este foarte greu să-ți găsești echilibrul și să-ți iei sursele astea de motivație, astfel încât să-ți stabilești un mindset de învingător”, a mai spus.

„Dacă nu îl aveam pe Mircea, nu știu ce făceam. El m-a ajutat să îmi recâștig încrederea în mine. Eu nu o mai aveam din niciun punct de vedere. Profesional, nu mă consideram printre cei mai buni, personal, veneam după mai multe eșecuri, nu doar divorțul. Eu, ca femeie, ca individ, nu mă iubeam, nu mă apreciam, nu credeam că sunt frumoasă, nu credeam că sunt atât de deșteaptă. Datorită lui am ajuns la un echilibru”, a mai dezvăluit.

Denisa și Mircea s-au căsătorit în iunie 2021, în Franța.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!