Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme

De Geo Berciu, pe

Kelly Osbourne a uimit pe toată lumea cu silueta ei, mai ales că fiica celebrului rocker Ozzy era cunoscută nu numai pentru excesul de kilograme, ci şi pentru adolescenţa tumultuoasă, consumul de alcool şi dependenţa de droguri. Dar toate au rămas o amintire, după ce tânăra a ales să-şi schimbe modul de viaţă.
În încercarea de a-şi schimba imaginea, destul de „şifonată” dee excesele din viaţa ei, precum şi de cele trei internări la o clinică de dezintoxicare, Kelly Osbourne a ajuns să concureze în cadrul emisiunii „„Dancing with the stars”. „Am vrut să încerc ceva mai feminin şi astfel am ajuns să dansez. Mi-era teamă să nu mă fac de râs, pentru că sunt destul de impiedicată”, declara ea în 2009. Totuşi, temerile ei s-au dovedit neîntemeiate, mai ales că prestaţia ei a fost surprinzătoarea şi a dovedit că are un real talent la dans. „A fost exact ce îmi trebuia”, recunoştea fiica lui Ozzy, care din acel moment a ştiut ce va face pentru a slăbi.
Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme

În numai câteva săptămâni, Kelly a reuşit să slăbească 12 kilograme, dansând câte 5 ore pe zi şi făcând exerciţii Pilates de două ori pe săptămână. Totuşi, cel mai important lucru în transformare ei a fost faptul că a conştientizat un lucru esenţia: până atunci îi lipsire iubirea şi respectl de sine. După ani întregi în care apelase tot felul de metode nespănătoase de slăbire, pastile, înfometare, diete draconice, tânăra a înţeles, într-un final, că are o singură direcţie către o viaţă mai bună: mentalitatea pozitivă şi îmbunătăţirea percepţiei despre propria persoană.
Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme

La acesta s-a adăugat o alimentaţie sănătoasă, dans şi sport. iar rezultatele nu au întârziat să apară. În 2010, ea a pozat pentru revista americană „Shape”, îmbrăcată într-un costum de baie roşu, recunoscând că au existat momente în care fericirea a copleşit-o. Vedeta a declarat că a fost pentru prima oară când pozează în costum de baie şi că a plâns de fericire în timpul şedinţei foto.
Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme

După ce a slăbit aproape 30 de kilograme, fiica lui Ozzy a dezvăluit că a adoptat anumite reguli îm stilul ei de viaţă. A renunţat să mai consume foarte multe sucuri şi junk food: „Decât să beau 10 sucuri într-o zi, beau unul. Iar în locul chipsurilor aleg prăjiturile de orez”. De asemenea, acum acordă o  mai mare atenţie preparării mâncării: „Aruncaţi-vă cuptorul cu microunde! Decât să gătiţi ceva prost în 3 minute, mai bine mâncaţi nişte fructe sau legume proaspete”.
Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme

Bineînţeles că pe primul loc a rămas gândire pozitivă. „Am observat că atunci când sunt deprimată mă îngraş la loc. Dar imediat ce încep să gândesc pozitiv şi mă simt bine în propriul corp, kilogramele dispar”.
Cum a slăbit Kelly Osbourne 30 de kilograme
Drept dovadă a faptului că şi-a recâştigat încrederea în forţele proprii stau chiar apariţiile ei, care sunt mult mai îndrăzneţe, iar stilul ei vestimentar s-a schimbat radical, Kelly Osbourne purtând acum ţinute care să îi pună în evidenţă corpul şi să nu îl mascheze, aşa cum făcea înainte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!