Cum a reacționat Costin Craioveanu la decizia Mihaelei Cernea de a divorța de el

De Unica.ro, pe

Mihaela Cernea ex-Class a depus actele de divorț de pictorul Costin Craioveanu în martie 2022, după 18 ani de mariaj. Fostul cuplu are doi copii, un fiu și o fiică, Leon (16 ani) și Leia (13 ani).

„Da! Am introdus actele de divorț!”, a declarat Mihaela Cernea pentru Click!.

Cum a reacționat Costin Craioveanu la decizia Mihaelei Cernea de a divorța de el

Seara trecută, în mediul online, Costin Craioveanu a reacționat la decizia solistei de a pune punct mariajului lor. Ulterior, pictorul a șters mesajul.

Cum a reacționat Costin Craioveanu la decizia Mihaelei Cernea de a divorța de el

„Ce a fost, a fost… nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic… și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine… dacă nu mă iubești… 21 de ani? De când v-am construit case… v-am dus în toate vacanțele în Europa… cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri. De ce?”, a scris Costin Craioveanu pe Instagram.

La începutul anului acesta, solista ar fi fost agresată de pictor, ulterior obținând un ordin de restricție împotriva sa.

Avocatul pictorului a declarat pentru Click!: „Costin nu și-a agresat soția! Nu știu de unde a apărut informația asta, zvonurile acestea! E complet eronat! Costin e un om trist, afectat de ceea ce se întâmplă! Nu a existat altercație fizică. Nu au existat violențe! Așteptăm și noi să vedem ce motiv al divorțului a fost invocat!”.

„Costin o iubește în continuare pe soția lui și își dorește continuarea vieții în această familie. Își iubește enorm copiii!”, a mai spus avocatul.

„Eu îl reprezint pe Costin în dosarul penal în care a fost bătut în ultimul hal. Acolo solicităm niște daune, deocamdată nu se întâmplă nimic, trenează dosarul!”, mai explica avocatul cu o săptămână în urmă.

Costin Craioveanu ar fi fost „agresat fizic și emoțional” de trei bărbați pe 12 ianuarie.

„Din când în când mai «bat» și mă apar de câte un țăran din Sălăjan, care se bagă peste familia mea, iar mâna mea dreaptă nu mai poate picta, că mi-au rupt-o în fața sălii. Doar voiam să știu cu cine pleacă Leia mea la ski. Restul e cancan și vrăjeală. Cine mă cunoaște știe ce fel de om sunt, iar adevărul e unul singur și nu mi-l ia nimeni niciodată!”, a mai scris Costin Craioveanu în mediul online.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Costin Craioveanu, soțul Mihaelei Cernea, agresat fizic. „A fost lăsat inconștient pe asfalt”

Ce familie frumoasă are Mihaela Cernea ex-Class! Copiii îi împărtășesc pasiunea pentru muzică

Mihaela Cernea ex-Class, agresată fizic de soț. Artista a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său

Potrivit avocatului său, Costin „a fost lovit cu piciorul în față, a avut buza spartă, iar un dinte necesită acum implant, pentru că a fost deplasat complet”.

Pe 30 ianuarie 2022, Costin Craioveanu a urcat beat la volan și a avariat două automobile parcate pe o șosea din cartierul Cotroceni din București. Pictorul nu avea voie să staționeze pe strada accidentului, acest lucru încălcând ordinul de restricție emis împotriva sa cu doar 10 zile înainte.

Ordinul de restricție nu îi permitea bărbatului să se apropie la 200 de metri de reclamantă, Mihaela, și, timp de 3 luni, era obligat să facă psihoterapie la Centrul de Asistență al Agresorului din sectorul 5. Costin Craioveanu a explicat că, din cauza faptului că avea cauciucuri de vară, a alunecat, acesta fiind motivul accidentului produs. Autoritățile au deschis dosar penal pe loc.

Mihaela este în prezent antrenor vocal la o școală de canto. În 2019 s-au împlinit 25 de ani de la înființarea trupei Class. Ocazional, când se reîntâlnește cu Vlăduț și Florin, doi dintre membrii trupei Class, Mihaela cântă la evenimente speciale.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!