Cum a arătat tortul de botez al micuțului Adrian, mezinul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Imagini de la petrecere

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 09 mai 2022, 14:27

Weekend-ul acesta, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat mezinul, pe Adrian, într-un cadru de poveste, alături de prieteni apropiați.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, alături de cele două fetițe, Mihai Morar și soția, Răzvan și Irina Fodor, Dana Rogoz, Ruxandra Ion sau Cristina Ciobănașu au fost doar câțiva dintre invitații de seamă ai Adelei și ai lui Radu.

Tema petrecerii a fost povestea celor „Cei 3 purceluși”, iar oaspeții s-au putut poza cu niște figurine din carton care îi înfățisau pe cei 3 purceluși, toți purtând litera A, ca referință la numele celor trei băieți ai cuplului – Alexandru, Andrei și Adrian.

Cum a arătat tortul de botez al micuțului Adrian, mezinul Adelei Popescu și al lui Radu Vâlcan. Imagini de la petrecere

Evenimentul s-a desfășurat în curtea unui restaurant, în aer liber, unde decorul a fost ca de poveste. Invitații au fost așteptați într-o grădină plină de verdeață și flori, iar pe mese au fost plasate aranjamente cu flori de sezon, mărgăritar și liliac.

Pentru petrecerea de botez a fiului cel mic, Adela Popescu a ales să poarte o rochie neagră tip sacou, pe care a accesorizat-o cu un lanț în talie, o pălărie albă și o pereche de cizme stil cowboy.

Vezi imagini de la botezul micuțului Adrian, în galeria foto de mai sus!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!