Cristi Borcea s-a căsătorit cu Valentina Pelinel

De Unica.ro, pe
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit duminică, 30 septembrie, în Ungaria, în prezența câtorva zeci de apropiați. 

Invitații au fost cazați la un hotel de lux din Budapesta, iar printre ei s-au numărat și Gigi Nețoiu, Victor Pițurcă, Nicușor Stan și Ioan Becali, cei patru cavaleri de onoare ai lui Borcea.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel nunta

Conform Libertatea.ro, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au ales pentru dansul mirilor piesa „My Way”, cântată de Frank Sinatra.

La nuntă a fost prezent și Milan, băiețelul mirilor, care a purtat costum asortat cu al tatălui său. Părinții spirituali ai celor doi au fost Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, și Irina Nicolae, una dintre fostele componente ale trupei ASIA. Nașii au făcut petrecerea de nuntă la același restaurant unde a avut loc, duminică, și petrecerea Valentinei Pelinel și a lui Cristian Borcea. Este vorba de Gundel, un restaurant de lux din Budapesta. Potrivit unor surse, închirierea localului ar fi costat nu mai puțin de 13.000 de euro.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea urmează să devină din nou părinți, mireasa fiind însărcinată cu gemene.

Foto – Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro