Cine va prezenta emisiunea „Acces Direct” după plecarea Simonei Gherghe

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 august 2019, 14:35
Simona Gherghe a anunțat, ieri, că renunță la emisiunea ”Acces direct”, pe care a prezentat-o timp de mai mulți ani. Ea va rămâne la Antena 1, dar nu se știe încă ce emisiune va prezenta. Acum s-a aflat cine va prezenta în locul ei emisiunea ”Acces direct”.

Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct! Eram pregãtitã şi îmi doream de ceva timp sã mã întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat Mirela Boureanu Vaida, cea care îi va lua locul Simonei Gherghe.

Mirela a mai prezentat în trecut, temporar, emisiunea, așa că ea cunoaște deja echipa. „Știu provocãrile şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţã socialã, iubesc performanţa şi mã împlineşte munca în echipã! Mai ales cã, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alãturi de echipã şi la câteva schimbãri de conţinut. Ne aşteaptã multe lucruri frumoase şi pozitive pe care sã le descoperim împreunã! Îmi este dor de public şi sper ca publicul sã mã primeascã în casa lui, aşa cum a fãcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc! Iar eu, vã asigur, am rãmas aceeaşi Mirela, veselã, optimistã, “nebunaticã”, empaticã, hotãrâtã şi, mai ales, vorbãreaţããa!!”, a mai declarat Mirela Boureanu Vaida.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!