Cine este Maria Bata, actrița româncă de succes în America

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 martie 2020, 17:28
Maria Bata e din Târgu-Mureș, iar de trei de ani locuiește în Los Angeles, unde lucrează ca actriță de film și reclame.

Maria Bata locuiește în Los Angeles, SUA și are deja un portofoliu important de realizări profesionale. A lucrat ca model și a apărut în campania unei renumite bănci din America, cu unul dintre cei mai mari directori de imagine din Hollywood – Linus Sandgren, care a câștigat statueta Oscar la categoria „Cea mai bună imagine“ pentru filmul „La La Land“. maria a avut roluri și în serialul „Las Fierbinți“ și filmul „Minte-mă frumos în Centrul Vechi“ (2016, regia Iura Luncașu).

Vezi și: EXCLUSIV: Moment amuzant la Asia Express! Florin Ristei: „Speak a crezut că e atacat de leu“

Mai mult, Maria a obținut un rol principal în scurtmetrajul „Burnt Toast“, în regia lui Jacques Thelemaque, regizor, scenarist și producător american. Scurtmetrajul este programat să aibă premiera mondială vara aceasta, în cadrul festivalului de fim, , al doilea cel mai mare festival de film din Los Angeles. Filmul surprinde povestea unei căsnicii ratate, printr-o abordare absurdă, totul fiind redus la un moment obișnuit din viața unui cuplu – la micul dejun, într-o dimineață oarecare.

Actrița româncă se pregătește pentru un alt proiect care îi aparține tot regizorului menționat mai sus, Jacques Thelemaque. Este vorba de un mini serial TV, numit „Monday“, care se desfășoară în New York și care descrie viața personajului principal, Monday – de la naștere pană la moarte – el suferind de o misterioasă afecțiune care îi cauzează procesul de îmbătrânire foarte rapid.

Cine este Maria Bata, actrița româncă de succes în America

Maria Bata a anunțat că se pregătește să filmeze și în Romania, odată ce restricțiile legate de noul coronavirus vor lua sfârșit. Actrița a fost aleasă să joace un rol principal în filmul de acțiune american „The Hard Way 2“, care va fi difuzat pe Netflix.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!