Cine este Bruja de la America Express 2023. Care este numele real al cântăreței

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 17 ianuarie 2023, 17:09

Bruja de la America Express 2023 este concurenta care va pleca pe Drumul Aurului alături de Pufeh. Cele 9 echipe vor călători prin Guatemala, Mexic și Columbia. Emisiunea va începe duminică, 15 ianuarie, la Antena 1.

Bruja de la America Express 2023 va participa la cel mai greu reality show din România alături de prietenul ei, Pufeh. Împreună cu celelalte opt echipe din concurs, vor avea de parcurs un traseu de peste 7.000 de kilometri. Vor străbate trei țări: Mexic, Guatemala și Columbia.

Alături de Bruja, la America Express 2023, pe Drumul Aurului vor porni și Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan. Celelalte echipe sunt formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla. Vor mai concura Jean Gavril și fratele lui Dinu, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul online și mama ei, Mihaela.

Concurenții vor avea la dispoziție doar 1 euro pe zi și vor fi nevoiți să își găsească singuri mâncare, transport și cazare. Emisiunea prezentată de Irina Fodor, alături de Oase și Marius Damian, va începe duminică, 15 ianuarie, de la ora 20.00, pe Antena 1.

Citește și: Premiera America Express 2023. Măsuri de securitate sporite pentru vedete, pe Drumul Aurului

Cine este Bruja de la America Express 2023

Bruja de la America Express 2023 este o cântăreață de muzică trap în vârstă de 27 de ani. Acest gen muzical combină trapul, cu muzica electronică, hip-hop, rap și rock.

Numele ei de scenă înseamnă „vrăjitoare” în limba spaniolă. Artista a mărturisit că s-a inspirat din istoria femeilor care erau arse pe rug în secolul XIII pentru că erau educate.

„Prin secolul XIII, dacă erai femeie citită erai arsă pe rug. Acum rugul este psihologic. Bruja e fiecare femeie care are ceva de spus, e fiecare scânteie ce zace în noi ca ființe materne. Bruja e dorința de a cunoaște, de a învăța și de a crea”, a spus Bruja, concurenta de la America Express 2023, într-un interviu, potrivit impact.ro.

Care este numele real al cântăreței Bruja, de la America Express 2023

Nici stilul vestimentar extravagant al acesteia nu poate trece neobservat.

Pe numele său real Teodora Mîzgoi, Bruja a devenit cunoscută odată cu participarea la Urbanist Sessions, difuzată pe YouTube în urmă cu trei ani. Episodul a strâns 3 milioane de vizualizări. Publicul s-a arătat extrem de încântat de timbrul vocal deosebit al artistei.

Succesul nu a întârziat să apară, iar piesele sale au început să fie din ce în ce mai ascultate. Aceasta se pregătește să scoată un album cu care să-și încânte fanii, potrivit wowbiz.ro.

Într-un interviu, Bruja a povestit că a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său. De asemenea, aceasta a dezvăluit că s-a bucurat întotdeauna de sprijinul celor dragi pentru a urma o carieră muzicală.

Bruja a colaborat cu Irina Rimes, Karmen, Connect-r sau Killa Fonic

După ce a făcut senzație în mediul online, Bruja de la America Express 2023 a ajuns să cânte alături de unii dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Printre aceștia se numără Irina Rimes și Connect-R. A colaborat, de asemenea, cu Karmen, Killa Fonic și Macanache.

În 2021, Connect-R și Bruja au lansat piesa „Cântăreți de karaoke”, care a avut un succes răsunător și a ajutat-o pe artistă să se lanseze pe piața muzicală din România. Aceasta a strâns peste 9 milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește și: Diana Bulimar și Larisa Iordache, mărturisiri de pe Drumul Aurului: ”Experiențele de la America Express ne-au șocat”

Bruja face echipă cu Pufeh la America Express 2023

Bruja de la America Express 2023 s-a aventurat pe Drumul Aurului alături de prietenul ei Pufeh, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România.

Înainte de pleca în aventura vieții lor, cei doi au mărturisit că și-au făcut curaj să accepte provocarea din dorința de a-și depăși limitele. Totodată, și-au dorit să iasă din zona de confort, să cunoască oameni și culturi noi.

„Pentru noi, participarea la America Express înseamnă depășirea limitelor noastre, ieșirea din zona de confort și atingerea unui nou nivel de performanță, superior celui cu care ne-am obișnuit până acum pe partea mentală, fizică mai ales și emoțională. Pe de altă parte, dorința de a cunoaște noi culturi, tradiții și obiceiuri, oameni și poveștile de viață ale acestora ne-au împins să acceptăm provocarea America Express”, au spus Pufeh și Bruja despre participarea la America Express.

Chiar dacă au avut parte de provocări dificile, Bruja și Pufeh s-au arătat încântați de experiența trăită.

„Am auzit și povești groaznice, cu trafic de arme și răpiri. Dar toate astea au făcut parte din experiența locurilor. Dincolo de asta, ne-a plăcut faptul că am întâlnit oameni noi, ne-am făcut prieteni noi, am experimentat lucruri noi, pe care nu credeam nici eu, nici Pufeh că o să le facem vreodată. Fiecare echipă trece printr-o poveste diferită și, atunci când ne strângem și povestim lucrurile astea, e extraordinar de interesant”, a mărturisit Bruja, potrivit Libertatea.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!