Celia, strigăt de disperare: ”Vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 13:43

Celia a lansat un strigăt de ajutor către admiratorii ei și nu numai! Cu lacrimi în ochi, artista și-a implorat apropiații și fanii să contribuie la o misiune extrem de emoționantă. Cântăreața le-a oferit toate detaliile și speră că oamenii vor reacționa într-un număr destul de mare.

Celia a aflat recent de trauma pe care o trăiește Andrei Constantinescu, un băiețel de doar 6 anișori. Părinții lui au primit o veste îngrozitoare de la medici în urmă cu câțiva ani: micuțul lor prinț are leucemie. Andrei Constantinescu, din Deva, Hunedoara, locul natal al artistei, trăiește de câțiva ani pe muchie de cuțit din cauza leucemiei care a răbufnit pentru a doua oară în trupul lui. Tot de atunci a început și lupta lor și a micuțului, iar acum au nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare ca să iasă învingători în fața cumplitei maladii.

Copilașul în vârstă de șase ani se afla internat în Istanbul. Micuțul a fost diagnosticat încă de când avea doi anișori cu leucemie acută limfoblastică common B. Cântăreața Celia a distribuit povestea tristă și le-a transmis următorul mesaj admiratorilor săi și oamenilor cu suflet mare: „În viață nimic nu e întâmplător, cândva am auzit de acest caz, căci ei sunt din Deva, orașul meu natal și am încercat să ajung atunci la ei, dar nu am reușit, apoi viața a făcut să ajung în contact cu copilul acesta minunat și cu mămica lui. De când l-am văzut, mi-a atins inima!

Celia a lansat un strigăt de ajutor către admiratorii ei și nu numai! Cu lacrimi în ochi, artista și-a implorat apropiații și fanii să contribuie la o misiune extrem de emoționantă. Cântăreața le-a oferit toate detaliile și speră că oamenii vor reacționa într-un număr destul de mare.Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Voi lupta pentru ca el să fie auzit, pentru că e nevoie să ne mobilizăm în masă! Din puțin se face mult! Eu vreau să îl văd sănătos, să mă ia în brațe și să îl văd bine! Vă rog din toată inima, oamenii simpli sunt cei care sar primii, eu cred în voi! Cred în bunătate, în conștiință, cred că putem să ajutăm, ei au trecut prin atât de multe cumpene, au cheltuit peste 100.000 Euro numai anul acesta, a trecut de un transplant și din păcate nu a fost suficient. E nevoie și de rugăciune, e nevoie de oameni și de suflete calde! Cum ar fi să fim solitari, să fim buni… să sărim în ajutor atunci când ni se cere?

Citește și – Adevărul despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Sunt sau nu sunt împreună?

Eu vă rog din toată inima! Cred în voi, cred că din puțin putem face mult și cred în puterea rugăciunii. Vă rog din inima, 2 euro – mesaj la 8828 cu text: „Andrei C”. Din puțin se face mult, vă rog hai să arătăm că suntem o putere și putem face bine! Vă rog mult! Este un caz verificat de mine… Trimit iubire și vă mulțumesc!” – a transmis Celia.

Conturile directe a le mamei
RO28BTRLRONCRT0PC7053701 cont lei banca Transilvania Hertz Bianca
RO84INGB0000999908412791
cod swift INGBROBU Hertz bianca
cod bic 606410008. ING bank cont LEI
RO96INGB0000999909899003 EURO Ing bank Hertz bianca
Paypal- biancahertz30gmail.com
REVOLUT 0723098864️️

Citește și – Tily Niculae și-a botezat băiețelul. FOTO

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!