Ce nu ştiai despre Mihai Gâdea

De Revista Unica, pe

După ce a condus Antena 2 și a câștigat public prin „Sinteza zilei“, Mihai Gâdea ocupă poziția de director general al Antenei 3.
Este tipul șarmant, spiritual, care a reușit să transforme „Sinteza zilei“ în emisiunea cu cel mai mare rating. Alături de Mircea Badea, cei doi spun „pe bune“ lucruri pe care alți moderatori, fie lipsiți de curaj, fie constrânși de anumite obligații politice sau financiare, le ocolesc sau cărora le modifică conținutul spre aservirea patronului. Mihai Gâdea pare un Robin Hood al românilor; rătăcind prin pădurea de uscăciuni, el încearcă să construiască o cale morală care să-i ajute și să le deschidă mințile tuturor celor sătui de  invazia conducătorilor „pădurii“. Deși a schimbat Antenele, Mihai Gâdea va continua să modereze „Sinteza zilei“.

Mihai Gâdea, model pentru bărbații din România

Conform sondajului făcut de Mihaela Berciu (consultant de imagine), autoarea cărții „Succesul detaliilor.  Cartea tehnică a ținutei masculine“, 31% dintre respondenți au considerat că Mihai Gâdea este jurnalistul de televiziune a cărui imagine profesională și personală este impecabilă. Se pare că jurnalistul întrunește majoritatea criteriilor în privința celei mai corecte și adecvate ținute profesionale și poate fi un model pentru orice bărbat din România.

Mihai gâdea şi viața de familie

Deși noul job aduce cu el multe responsabilități și mult mai multă concentrare, Mihai Gâdea reușește și acasă să cucerească admirația și atenția celor mai importante personaje din viața lui: Agatha Kundri Gâdea și fetița pe care o adoră, Maisha Karina.

Ce nu ne place: Răspunde la mailuri după deadline-ul altora:)
Ce nu știai despre el: Este licențiat în teologie și doctorand în istorie la Institutul de studii istorice Nicolae Iorga.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!