Ce fiică frumoasă are fostul fotbalist Marius Lăcătuș

De Unica.ro, pe

Toată lumea a auzit de Marius Lăcătuș, marele fotbalist care a câștigat de 10 ori campionatul național cu Steaua, are șapte Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni și Supercupa Europei fiind singurul jucător român cu o asemenea performanță.

Citeşte şi: Marius Lăcătuş, responsabilul cu cumpărăturile

Dar nu mulți sunt cei care știu că fostul sportiv are o fată de 25 de ani, pe nume Dominique care, spre deosebire de el, a ales alt drum în viață. Dominique este actriță și pentru că a crescut într-o lume în care fostabul era subiectul central al familiei, nu vrea să mai audă de acest domeniu. Nici măcar un iubit fotbalist nu o interesează.

„Am în familie mulți din fotbal, fini, nași și am zis: < chiar nu vreau și iubitul fotbalist >„, a mărturisit tânăra pentru Antenasport.

Ce fiică frumoasă are fostul fotbalist Marius Lăcătuș

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Dominique Lăcătuș a făcut Facultatea de Arte Dramatice din Madrid și este singurul copil al fostului mare fotbalist al Stelei, Marius Lăcătuș. Fiica fostei legende a Stelei, a fost aleasă să interpreteze personajul Tania în serialul „Adela”, difuzat la Antena 1. Tania este secretara lui Paul Andronic, deținătorul unui imperiu media.

„Mă bucur enorm că doamna Ruxandra Ion m-a ales pentru acest proiect şi îi sunt recunoscătoare pentru şansa pe care mi-a oferit-o. Mă bucur că fac parte din acest proiect, alături de actori deosebiţi, pe care îi admir şi de la care am ce învăţa. Personajul meu, Tania, este o fată ambiţioasă, sigură pe ea, care îşi iubeşte meseria şi care se crede unică la locul de muncă”, a spus Dominique Lăcătuş, potrivit Libertatea.ro.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!