Ce fac vedetele de Paşte

De Geo Berciu, pe Ultimul update Miercuri, 28 aprilie 2021, 13:16

Masa de Paşte este un moment deosebit pentru a fi alături de cei dragi, iar cele mai multe vedete nu fac excepţie.

Prezentatorul tv Dan Negru spune că va petrece sărbatorile alături de familie şi că va mânca zarzavaturi cultivate chiar de el. „Nu plec în nici o vacanţă exotică. Eu am acasă o curte unde mi-am pus, pe vreo 200 de metri pătraţi, zarzavaturi. Castraveţi, ceapă, roşii, de toate. Aşa că de Paşte îi adun pe toţi ai mei şi de la Timişoara, şi mâncăm drob de miel cu legume de-ale mele. Bineînţeles, vom merge şi la biserică”, a declarat Dan Negru.
Ce fac vedetele de Paşte

Andreea Marin va petrece Paştele în Bucureşti, alături de soţul ei, medicul Tuncay Ozturk. „Ca întotdeauna, Paştele şi Crăciunul le petrecem acasă, cu oamenii pe care îi iubim – prieteni şi oameni din familie alături. Cred că e cel mai plăcut să te retragi în spaţiul tău intim şi să te bucuri de cei dragi”, a declarat, pentru spynews.ro, Andreea Marin. Vedeta tv spune că, printre invitaţi se vor afla şi rudele soţului din Turcia, fiind vorba cel mai probabil despre socri.
Ce fac vedetele de Paşte

După despărţirea de Keo, cântăreaţa îşi doreşte un pic de linişte în viaţa sa, aşa că sărbătoarea Paştelui o va petrece, în acest an, alături de bunica sa. „O să am concert cu o zi înainte, iar în ziua de Paşte o să merg la bunica mea la ţară”, a dezvăluit Andreea. În ceea ce priveşte pregătirile pentru Paşte, acestea cad toate în seama bătrânei.”Bunica mea ştie cel mai bine ce şi cum să facă. Mie îmi revine mare bucurie să gust din toate şi recunosc că abia aştept”.
Ce fac vedetele de Paşte
„Voi petrece Paştele acasă, cu familia. Abia aştept friptura de miel. Tata este responsabil cu adusul mielului, fiindcă el ştie din ce rasă trebuie să fie mielul ca să fie gustos… iar mama îl găteşte cu nişte cartofi la cuptor. Nu mai povestesc despre asta că mor de poftă! Ca şi tradiţie de Paşte, cel mai mult ţin să fim în familie. Când eram adolescentă, mă enerva că trebuia să stau până la miezul nopţii cu ai mei, că nu plecam mai repede cu prietenii la bairam, dar acum înţeleg… În ceea ce priveşte vopsitul ouălor, Alexia, fiica mea, şi mama sunt specialistele. Lipesc abţibilduri pe ouă, le pictează şi folosesc încă tradiţionala metodă cu frunza de pătrunjel, pentru model”, a povestit Andreea Esca potrivit mediafax.ro.
Ce fac vedetele de Paşte

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!