Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pentru COVID-19

De Adelina Duinea, pe

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, Alex Militaru, s-au testat pentru COVID-19. Ambii au prezentat o serie de simptome diverse și și-au dorit să se asigure că nu este vorba despre noul coronavirus.

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pentru COVID-19

„De dimineață ne-am trezit cu niște simptome mai ciudățele așa că mergem să ne facem testul de COVID-19. (…)

Nu știm sigur dacă este asta, dar, mă rog, simptomele sunt diverse. Pe mine mă doare capul foarte tare și mă ustură pielea corpului ca și cum urmează să am temperatură.

Carmen Grebenișan și logodnicul ei, testați pentru COVID-19

Recunosc momentul ăsta. Momentan nu am temperatură. Alex are o temperatură mai ridicată decât a mea, dar nu poate fi considerată temperatură. Pe el îl dor toate.

Nu se simte prea bine. Acum să vedem. Poate este și gândul ăsta că noul coronavirus este peste tot și s-ar putea să-l ai. Poate ni se pare.

Oricum ar fi, cel mai importat este să vă faceți testul cât mai repede dacă aveți și minimum de simptome”, a mărturisit Carmen înainte de a face testul.

Ulterior a dezvăluit că ea a „dus proba mai bine decât Alex”. „Ideea este să te relaxezi pentru că nu este tocmai plăcut. Se ia exsudat faringian și mai intră și în nas destul de adânc.

Dacă te relaxezi, nu se contractă [mușchii], nu ai reflexul ăsta de a vomita pe care Alex l-a avut din plin. Mă rog, este un test. Să sperăm totuși că este negativ”, a încheiat.

Foto: Instagram

Citește și:

Câți bani a cheltuit Lora în Bali? „Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe”

Nicolae Botgros, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea artistului

Loredana se apără în fața celor care o acuză că a exagerat cu operațiile estetice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!