Care este marele regret al cântăreței Stela Enache

De Unica.ro pe
Ajunsă la 69 de ani, cântăreața Stela Enache a mărturisit că are un mare regret, acela că nu își poate vedea copiii atât de des pe cât ar vrea. 

„Nu pot să îmi strâng în braţe copii, nepoții, atât de des cât mi-aș fi dorit. Vorbesc cu ei tot timpul, dar dacă ar fi aici, pe aproape, ar fi fost altceva. Distanţa este supărătoare şi nu poţi să o rezolvi”, a declarat artista generației de aur la emisiunea ”Agenția VIP”.

”Şi eu am fost plecată mulţi ani şi ştiu că şi lor le este greu. Cu băiatul, mă văd mai des: o data sau de două ori pe an. În schimb, ultima oară când mi-am văzut fiica a fost acum doi ani”, a mai spus Stela Enache.

Marea artistă, care s-a căsătorit cu Florin Bogardo în 1971, are doi copii, Anton Marin Bogardo și Laura Maria Bogardo, care trăesc în Italia, respectiv Austria. Stela Enache a fost, la rândul ei, plecată foarte mult de acasă. În 1986 a plecat pentru prima dată pe un vas de croazieră pentru a cânta, iar de atunci a avut multe astfel de contracte. A făcut înconjurul pământului de patru ori într-un an cu vasul de lux Europa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro