Bărbaţii faimoşi poartă fustă în public

De Cristina Popa pe

Actorul Kiefer Sutherland ne-a amintit că şi bărbaţii poartă fuste. Invitat în celebra emisiune „The Late Show with David Letterman”, pentru a promova noua serie a serialului de acţiune…
… în care interprezează rolul unui agent federal, „24”, Sutherland, cât se poate de heterosexual, şi-a făcut apariţia îmbrăcat într-o rochie.

Precizând că trece prin cel mai umilitor moment din viaţa lui, actorul a explicat alegera ţinutei: „În week-end am făcut un pariu… i-am zis unui prieten că dacă New England pierde, eu o să pot rochie în emisiunea lui Letterman„.

Totuşi, el nu este primul bărbat din rândul vedetelor, care a ales să îşi pună în valoare picioarele cu ajutorul unei rochii sau fuste.

Din motive ce ţin de tradiţie sau design, la evenimente mondene, prezentări de modă, concerte şi baluri mascate, în videoclipuri şi producţii cinematografice, şi alţi bărbaţi din show-biz-ul internaţional au apelat la minijup.

Totuşi, cel mai popular obiect vestimentar preferat de sexul tare rămâne kiltul, Liviu Mihaiu, Ed Westwick (Gossip Girl), Vin Diesel, Sean Connery sau Rod Stewart  fiind doar câţiva care au purtat cel puţin o dată hainele tradiţionale scoţiene.

Descoperă şi alte vedete în fustă în galeria foto alăturată!

Foto: NorthFoto, Hepta, Mediafax

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro