Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

De Oana Savin pe
Ariana Grande a vorbit despre sănătatea mentală și a dezvăluit că suferă în continuare de stres post-traumatic (PTSD) în urma atacului de la Manchester.

Artista a postat pe paginile ei de socializare mai multe imagini cu radiogradii ale creierului ei, care au arătat un nivel foarte mare al stresului post-traumatic.

Ariana, în vârstă de 25 de ani, a arătat, în cadrul unui InstaStory, trei radiografii ale unor creiere, una dintre ele fiind chiar a ei.

Nu este o glumă”, a scris cântăreața.

Postarea arăta două radiografii, în care una reprezenta un „creier sănătos”, iar cealaltă „un creier cu stres post-traumatic”.

Creierul diagnosticat cu stres post-traumatic are anumite zone mai luminoase și arată cum creierul este stresat, însă nici nu se compară cu cea de a treia radiografie, care îi aparține Arianei.

Ariana Grande a postat o imagine a creierului ei. Incredibil ce s-a observat!

Aici se poate vedea clar „o activitate dublă a stresului post-traumatic”. Cântăreața a descris acest nivel de PTSD ca fiind unul „amuzant și înfricoșător”.

Ariana Grande a mai declarat, cu mai mult timp în urmă, că suferă de stres post-traumatic, în urma atacului cu bombă de la Manchester, produs la scurt timp după încheierea concertului ei.

În ultimiul an, Ariana a trecut prin mai multe clipe dificile: fostul ei iubit, Mac Miller, a murit în urma unei supradoze de droguri și la scurt timp s-a despărțit de logodnicul ei, comediantul Peter Davidson.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO