Angelina Jolie şi Brad Pitt ajută victimele din Haiti

De Cristina Popa, pe

Nu numai că nu se despart, dar se pare că împreună, Angelina şi Brad vin în ajutorul victimelor cutremurului din capitala statului Haiti, Port-au-Prince. În timp ce, de câteva zile, în presa…
… internaţională circulă zvonuri conform cărora celebrul cuplu Brangelina este de domeniul trecutului, odată cu catastrofa seismică din Haiti, cei doi anunţă public că se vor implica în campania de ajutorare a victimelor.

„Suntem şocaţi de veştile primite din Haiti. Vom colabora cu bunul nostru prieten Wyclef Jean pentru a susţine eforturile umanitare de pe insulă şi pentru a ajuta persoanele rănite, care au rămas fără adăpost”.

Împlicaţi şi în alte acţiuni similare demarate de „Yele Haiti”, fundaţia fostului component al trupei Refugees, Wyclef Jean, Angelina şi Brad au vizitat statul devastat de cutremur şi cu alte ocazii.

Pe lângă activitatea defăşurată în tabere de refugiaţi din Irak, Afganistan sau Pakistan, în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei din partea Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU, în 2006, alături de partenerul său de viaţă, Angelina a înfiinţat fundaţia umanitară „Jolie-Pitt”.

Totuşi, în cee ce priveşte situaţia de criză cu care se confruntă Haiti, nu doar cel mai celebru cuplu îşi arată implicarea. Pe pagina site-ului oficial al trupei Coldplay, Chris Martin menţiona şi el importanţa ajutorului de care au nevoie locuitorii statului calamitat.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!