Andreea Marin și Lavinia Pârva, criticate și comparate ironic de Iulia Albu

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 10:06
Andreea Marin și Lavinia Pârva au intrat în vizorul Iuliei Albu. Pe blogul său, fashion editorul le-a analizat ținutele vestimentare... și nu numai. Comentariile Iuliei au fost mai mult decât acide, au fost dure și ironice.

Iulia Albu a făcut o paralelă vestimentară între Andreea Marin, fosta soție a lui Ștefan Bănică, și Lavinia Pârva, actuala soție a artistului, însă nu s-a oprit doar la ținutele purtate de cele două, ci a atins și un alt punct extrem de sensibil. Cu titlul „Dragostea se face în minim 2”, Iulia Albu a scris: „Când Andreea Marin nu se îmbracă precum Lavinia Pîrva, se îmbracă Lavinia Pîrva ca Andreea Marin. Dar aici nu este vorba despre cine este inspirat VS. cine este expirat. Iar exercițiile de respirație n-au fost niciodată punctul meu forte.

Andreea Marin si Lavinia Parva

Ajunge să vă spun atât: într-un Mortal Kombat al accesoriilor, Lavinia a câștigat detașat… mai ales că acest look de inspirație nostalgică chelneriță – Intercontinental – meets Jennifer Lopez are ceva “Marin-esque” în el, plus că eu detest movul! Vorbind despre mov… nimic nu este mai nefericit decât o haină urâtă într-o măsură nepotrivită în aceeași fotografie cu o oglindă urâtă. Nu de alta, dar dacă suntem dive, să fim până la capăt. Se simte aer de nou pe plaiul “Surprize-Surprize”. Până atunci… luați cu BAU și împărțiți-l frățește, fetelor. Doar sunteți obișnuite.” – a punctat Iulia Albu la rubrica Wow sau Bau de pe blogul personal.

Citește și – Cum arată Rianna, fiica Corinei Dănilă

Citește și – Adelina Pestrițu și-a pierdut ambele bunici în aceeași săptămână, dar a trebuit să zâmbească

Sursă foto: arhivă, blog Iulia Albu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!