Andreea Mantea, probleme grave cu acneea: „Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 18 aprilie 2022, 18:04
Andreea Mantea a vorbit despre o perioadă mai dificilă din viața sa. Prezentatoarea de televiziune s-a luptat cu acneea și a apelat la toate metodele posibile pentru a scăpa de această problemă, inclusiv s-a uns pe față cu mir în speranța că Dumnezeu o va ajuta.

Andreea Mantea a vorbit cu mult curaj despre perioada în care s-a confruntat cu acnee. Vedeta a făcut dezvăluiri pe vlogul său, acolo unde a prezentat și niște fotografii surprinzătoare cu tenul său invadat de coșuri: ”Mă număr printre pesoanele care au avut, au și sper din tot sufletul să nu aibă, pe viitor, probleme cu acneea. A fost o perioadă foarte grea când am avut niște probleme hormonale și din cauza aceasta mi s-a umplut efectiv fața de coșuri. Coșuri imense, dureroase, care mă mâncau, pe care îmi doream enorm să le rup, să le storc, să le ard, să le tai… orice, doar să scap de ele.

Andreea Mantea, probleme grave cu acneea: "Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față"

A fost o perioadă cruntă din viața mea. Am încercat de la toți doctorii dermatologi până la tot felul de tratamente naturiste. Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față. Nu că e un lucru rău, dar pur și simplu am ajuns să mă gândesc că poate există și o astfel de posibilitate. Mă gândeam că nu sunt coșuri, că este imposibil să existe așa ceva pe fața mea. În acea perioadă m-a ajutat mult ozonoterapia! De curând au început să-mi apară aceste coșulețe, nu cele imense și nu cu aceeași intensitate și mărime. Rugam producătorii să-mi ia cadre de la distanță, cât mai largi, să nu se vadă de aproape. Cei care erau pe lângă mine se uitau puțin cu scârbă, mă arătau cu degetul – ce are asta pe față?”, – a povestit Andreea Mantea pe vlogul ei.

Andreea Mantea, probleme grave cu acneea: "Am ajuns să-mi dau și cu mir pe față"

Sursă foto: captură video, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!