Andreea Mantea, a treia oară la duel

De Cristina Popa, pe

Doar patru perechi rămase în competiţie, două săptămâni până la marele final „Dansez pentru tine” şi alte două echipe condamnate la duel, Andreea Mantea, Alina Chinie şi partenerii lor.
Pe 26 octombrie, la prima ediţie a celui de-al optulea sezon „Dansez pentru tine”, opt vedete au intrat în concurs pentru a îndeplini visul partenerului lor de dans.

Pe rând, timp de cinci ediţii, duelurile au subliniat simpatia sau antipatia publicului telespectator, cu fiecare emisie fiind elimiaţi din competiţie Tania Budi, Kamara, Monica Columbeanu şi, cel mai recent, Radu Vâlcan, alături de partenera sa, Elena Voscoboinic.

Cu toate că au fost condamnaţi la duel pentru prima oară, se pare ca cea mai simpatizată pereche de la „Dansez pentru tine” a fost depunctată pentru prestaţia de pe ringul de dans, ediţia de vinerea trecută fiind ultima pentru prezentatorul postului Acasă şi pentru frumoasa moldoveancă.

Totuşi, pentru celelalte patru perechi rămase în competiţie, toate condamnate la duel cel puţin o dată, lupta va continua până pe 4 decembrie, pe alte ritmuri decât cele africane, ţigăneşti, de slow fox, tango, vals sau cha-cha. 

Şi cu toate că în momentul de faţă punctajul obţinut de fiecare echipă generează un clasament, ediţiile anterioare ne-au demonstrat deja că răsturnările de situaţie nu mai sunt o surpriză.

Astfel, cu 92 de puncte, Liviu Vârciu şi Ilaria Cherloaba se află pe prima poziţie, Jean de la Craiova si Sandra Neacşu (89 puncte) se situează pe locul doi, în timp ce Andreea Mantea (71 puncte) şi Alina Chinie (86 puncte), alături de partenerii lor se vor lupta pentru a râmâne în concurs.

Totuşi, ce se va întâmpla vinerea viitoare, în cea de-a şasea ediţie, când cele patru perechi vor demonstra  talentul şi dăruirea pe ringul de dans din nou în faţa juriului, iar publicul telespectator va avea dificila sarcină de a elimina una dintre echipele ajunse la duel, nu se ştie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro