Andreea Mantea a părăsit „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa, pe

A şasea ediţie a celui de-al optulea sezon „Dansez pentru tine” a adus pe lângă alegerea celor trei echipe semifinaliste şi eliminarea din concurs a perechii Andreea Mantea – Daniel Lazăr.
Pe rimuri de hip-hop, disco, dar şi în stilul musical, cele  patru echipe rămase în concurs au luptat pentru un loc în finala care va avea loc pe 1 decembrie. 

Însă, independent de cât de bine s-au prezentat pe ringul de dans în această ediţie, două dintre echipe au pornit la luptă din start cu un dezavantaj, Alina Chinie şi Andreea Mantea, împreună cu partenerii lor de dans fiind supuşi la duel.

În finalul emisiunii, voturile publicului telespectator au decis şi Andreea Mantea, impreună cu Daniel Lazăr, ameninţaţi cu ieşirea din concurs pentru a treia oară, sunt eliminaţi din competiţie.

În cazul Alinei Chinie şi al lui Ştefan Bamboi, avem d-aface cu o răsturnare de situaţie. Pe lângă faptul că cei doi au rămas printre cele trei echipe semifinaliste, dacă în urmă cu o emisiune intrau la duel, de data aceasta, prin punctajul obţinut ajung în funtea clasamentului. 

Pe locul doi se situează perechea Jean de la Craiova – Sandra Neacşu, iar pe poziţia a treia se află Liviu Vârciu – Ilaria Cherloabă.

Fără să fie provocaţi la duel, cei şase, se vor întâlni pe ringul de dans la marea finală de marţi, 1 decembrie, de Ziua Naţională a României şi Ziua Pro TV-ului, şi vor avea şanse egale să câştige marele premiu, de 15.000 lei.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!