Andreea Bănică și-a pierdut mama, însă și astăzi poartă o rochie de-a ei

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 06 septembrie 2019, 10:56
Andreea Bănică are o poveste de viață grea, tristă și marcată de neajunsuri și pierderi. Vedeta și-a pierdut tatăl când avea doar 21 de ani, iar doi ani mai târziu a murit și mama sa în urma cumplitului diagnostic de cancer.

Andreea Bănică, în vârstă de 41 ani, a povestit că lipsurile din copilărie au învățat-o să fie cumpătată, și astăzi, chiar dacă situația financiară îi permite, vedete preferă să nu risipească bani pe haine, motiv pentru care își păstrează ținutele și așteaptă ca moda să revină: “Am învățat de-a lungul timpului să nu dau toate hainele, pentru că pot să le reintroduc în outfiturile mele, moda se întoarce, iată, acum ne putem îmbrăca iar ca în anii ʼ80, după aceea vom purta haine din anii ʼ90, e foarte mișto, și atunci apelez la dressingul meu”

Andreea Bănică povestește că modifica și purta hainele mamei sale, iar una dintre rochii o păstrează și astăzi, ca amintire, și, deși ruptă, o îmbracă de câte ori simte că dorul de mama sa o copleșește: „A trebuie să trec prin acea perioadă ca să apreciez ce am acum. Îmi aduc aminte că nu aveam haine să mă îmbrac frumos la școală, mai ales atunci când ni s-a spus că se renunță la uniformă. Uau, am fost atât de încântată! Aveam niște malete, făcusem rost de blugi, aveam o prietenă care îmi împrumuta haine, tăiam rochiile mamei ca să le fac să îmi vină mie scurte și tot așa. Am și acum o rochie de-a mamei pe care am tăiat-o atunci, se rupe, dar eu tot o port vara, pentru că e amintire”. – a mărturisit Andreea Bănică pentru Libertatea.

Vezi imagini cu Andreea Bănică în galeria foto de mai sus! 

Andreea Bănică și-a pierdut mama, însă și astăzi poartă o rochie de-a ei

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!