Anda Adam îşi va lansa mama în afaceri

De Unica.ro pe

Ambiţioasă şi orgolioasă în acelaşi timp, Anda ne spune ce o deranjază cel mai mult din ceea ce se scrie în presă despre ea, ne descrie momentul surpriză dedicat lui Michael Jackson, inclus în viitoarele sale spectacole, şi cum intenţionează să o lanseze pe mama ei în afaceri atunci când va veni din America şi se va stabili în ţara noastră.
 
Cum va arata momentul dedicat lui Michael Jackson pe care îl vei include în concerte?

Încep prin a cânta piesa „Will you be there”, singură pe scenă, după care dansatorii mei intră îmbrăcaţi în robe albe lungi până la pământ, cu glugi largi în cap şi cu lumânări aprinse. Avem împreună o coregrafie, după care ultimul refren e chiar cu vocea lui Michael şi noi facem exact coregrafia lui din concertele pe care le susţinea şi încheiem prin a uni nişte pătrate mari care formează un banner mare cu chipul lui Michael Jackson.

Cum reuşeşti să îţi echilibrezi finanţele în această perioadă în care cererea de concerte este cu mult inferioară celei din trecut?

Niciodată nu am fost o fire risipitoare şi nu am pierdut noţiunea banului, aşa că, atâta timp cât eşti un om echilibrat şi chibzuit, poţi să treci şi peste o perioadă ca aceasta, fără probleme.

Te-ai aventura în noi afaceri?

Momentan nu, însă, dacă mama mea o să vină în ţară, cu siguranţă va avea propriul ei salon de coafură, fiindcă asta este meseria ei, hair stylist. În condiţiile astea, având un specialist lângă mine, mă pot aventura din nou într-o astfel de afacere, pentru că am un om de bază şi ştiu că situaţia e sub control, astfel încât să mă pot duce liniştită la concerte şi să mă pot ocupa la fel de bine şi de proiectele mele muzicale.

Citeşte continuarea interviului pe agentiadepresamondena.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro