Exclusiv. Primele imagini de la cununia Ancăi Rusu cu Ştefan Lungu

De Erika Chivu pe

Deşi numele ei de pe Facebook este deja schimbat în Anca Lungu, vedeta Antena 1 a făcut cununia civilă de abia azi. Iată imagini exclusive de la cununica Ancăi Rusu cu Ştefan Lungu.
După ce au făcut ceremonia religioasă şi petrecerea de nuntă într-u decor de vis din Toscana, Italia, Anca Rusu şi Ştefan Lungu au avut astăzi cununia civilă.
Aşa cum era de aşteptat, Anca Rusu a ales o rochie superbă, în stilul ei feminin, simplu şi rafinat. Creaţia crem cu volan pe bust şi pe o parte, a fost accesorizată cu sandale asortate şi cu un buchet din trandafiri roşii.
Ştefan Lungu a fost şi ele elegant într-o pereche de pantaloni roşii şi un sacou crem cu o cămaşă albă.
Poze: Anca Rusu şi Ştefan Lungu, imagini de vis din luna de miere
Nu-i aşa că sunt foarte frumoşi împreună?
Anca Rusu şi Ştefan Lungu au o relaţie de aproape trei ani şi s-au căsătorit recent, nunta fiind o surpriză pe care Ştefan i-a pregătit-o iubitei sale timp de un an. Revista VIVA! i-a fost complice, Anca fiind convinsă că merge în Italia pentru o şedinţă foto. Ajunsă în faţa castelului, vedeta a fost surprinsă cu o cerere în căsătorie, după care a aflat că înăutru o aşteptau rudele şi prietenii, dar şi trei rochii de mireasă superbe, dintre care a ales-o pe cea care i-a plăcut mai mult.
Restul pozelor de la cununie, în revista Unica de iunie!
anca rusu stefan lungu cununie civila

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge