Anca Lungu îşi vinde rochiile de mireasă în scop caritabil

De Unica.ro pe

Anca Lungu se desparte de cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la „nunţile” ei, în speranţa că va obţine bani pentru cea mai nouă prietenă a ei, Oana.
Totul a început când mama Oanei i-a scris Ancăi pe pagina de Facebook ca să-i ceară ajutorul spunând că ar vrea să-şi vadă fiica mergând singură. Oana, în vârstă de 16 ani, îşi petrece viaţa într-un scaun cu rotile, iar ca să meargă singură are nevoie de o operaţie costisitoare şi multe şedinţe de recuperare.
Impresionată de poveste, Anca Lungu a prezentat-o la Observatorul Antenei 1 şi a decis să pună chiar ea umărul la strângerea de fonduri, scoţând la licitaţie cele două rochii de mireasă pe care le-a purtat la căsătoria cu Ştefan Lungu, dar şi o rochie albă purtată pe covorul roşu de la Cannes.
Licitaţia se desfăşoară pe pagina de Facebook a Ancăi, iar toţi banii strânşi vor merge la Oana. „Timp de 3 zile aştept comentariile cu ofertele voastre iar sâmbătă, la ora 16, voi desemna câştigătorii. Bănuţii vor ajunge în contul Oanei, iar rochiile la următorii îngeri păzitori ai fetiţei„, a scris Anca Lungu.
Tu ţi-ai dori una din cele trei rochii?
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO