Anca Bucur a născut. Miss Fitness Universe devenit mămică pentru a doua oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 iulie 2020, 09:21
Anca Bucur a născut. Cea care a câștigat titlul Miss Fitness Universe de șase ori, ultima dată în 2019, a devenit mămică pentru a doua oară.

Anca Bucur, în vârstă de 34 de ani, a născut în această dimineață. Frumoasa sportivă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar anunțul l-a făcut pe pagina sa de Facebook: “Sunt deja 3 ore de când fetița noastră a venit pe lume, natural, iar eu nu mai pot de fericită ce sunt! Am o energie de îmi vine sa mișc munții din loc! Promit să revin totuși cu mai multe detalii și către voi, după ce ne hrănim și odihnim puțin. Suntem bine amândouă!”, – a scris Anca Bucur pe contul său de socializare, acolo unde a postat și prima fotografie cu micuța în brațele sale.

Anca Bucur, instructor de fitness și aerobic, sportiv de performanță, mai are un băiețel pe nume Rareș. Antrenoarea a anunțat că este însărcinată în ianuarie, în emisiunea lui Cătălin Măruță, povestind că Rares, fiul său, abia așteaptă să aibă un frățior sau o surioară: “Soţul este foarte încântat, suntem foarte fericiţi, ne-am dorit lucrul acesta. Aşteptăm să se întâmple, suntem emoţionaţi. Ni se pare că acest lucru ne uneşte şi mai tare. L-am anunţat şi cel mic. El este foarte sociabil şi îmi place cum interacţionează cu copiii. Cred că va fi bine”, – a declarat Anca Bucur atunci.

Citește și – Cum arata fiul Mihaelei Radulescu la 17 ani. Ayan a pozat la bustul gol

Anca Bucur este căsătorită din anul 2014 cu Dragoș Ionescu, jucător de hockey și partenerul său de finess, nunta avand loc, în mare secret, în Las Vegas.

Anca Bucur a născut. Miss Fitness Universe devenit mămică pentru a doua oară

Citește și –  Iulia Albu, dezvăluiri neașteptate cu ocazia zilei sale de naștere: „Voi strânge în brațe singurul bărbat pe care l-am iubit vreodată cu adevărat”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!