Alexandru Arșinel, externat după operația la inimă. Cum se simte actorul

De Unica.ro, pe

Alexandru Arșinel a fost externat după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală la inimă. Actorul a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una prea bună.

Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, se confruntă de ceva timp cu probleme grave de sănătate. A fost operat recent la inimă, pentru a i se monta un stent. Intervenția chirurgicală a avut succes, iar îndrăgitul actor a fost externat joi, 2 decembrie.

Acesta a mărturisit că a trecut printr-o operație complicată pe cord deschis. Chiar dacă starea lui de sănătate nu este una tocmai bună, acesta își dorește să se recupereze repede și să revină la stilul său de viață. Acasă, actorul este în grija copiilor săi și a unei prietene de familie.

Citește și: Mihaela Rădulescu, despre trucurile ei de înfrumusețare: „Îmi fac supradoze intravenoase cu vitamine și minerale”

Cum se prepară salata poloneză a Elwirei Petre din ediția specială „Chefi la cuțite”

Campioană olimpică la judo, desfigurată de soțul ei care îi este și antrenor

Studiu: efectul neștiut al paracetamolului asupra creierului uman – cât de periculos este de fapt

Alexandru Arșinel, primele declarații după externare

Sunt destul de stresat. Îmi este greu să răspund pentru sănătatea mea care nu este în regulă. Sper ca într-o săptămână să reușesc să mă pun mai bine pe picioare, pentru că am avut o anestezie masivă cu care grupul de medici, condus de domnul doctor Drobanțu, a încercat să îmi înlocuiască, într-un fel sau altul, inima.

Acum așteptăm efectul acestei operații și încercăm să revenim la viață. Am fost externat ieri, sunt spre bine. În medicină, totdeauna stăm cu gândul și speranța că va fi mai bine. De asta se și fac aceste intervenții. Vreau să informez spectatorii care mă ascultă de ani de zile. De aceea am datoria să ocolesc anumite orgolii și să le spun care este situația mea în momentul de față, a dezvăluit Alexandru Arșinel pentru Fanatik.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!