Alexandru Abagiu este Baba ta de 3 Martie

De Cristina Popa pe

Martie Mărţişor îţi aduce primăvara, dar şi 9 bărbaţi celebri, frumoşi şi deştepţi care vor îndeplini rolul de Babă. Intră pe Unica.ro în fiecare zi şi descoperă Baba ta!
Îţi dă încredere în tine şi te face să zâmbeşti din tot sufletul, cunoaşte şi apreciază frumuseţea naturală a oricărei femei, dar mai presus de toate, cu talent şi dăruire ştie să pună în valoare calităţile şi să ascundă defectele… catastrofale în ochii tăi, minore în mâinile lui.

E plin de înţelepciune, iar când vine vorba de chipul tău, experienţa îşi spune cuvântul. Exact ca o „Babă” are sfaturi ce merită luate în calcul.

Mesajul lui Alexandru Abagiu pentru toate cititoarele Unica.ro care şi-au ales Baba astăzi

„Femeia… o machiez de când aveam 16 ani. Încerc să o fac să arate superb, să îşi recapete încrederea în sine, să fie mai stăpână pe ea. Îmi place să scot în evidenţă la o femeie acele calităţi  pe care ea poate nici nu le observă  şi care o fac să fie diferită.

Ştiţi ce mult face un machiaj, ce forţă incredibilă scoate la iveală? Nu o dată mi s-a întâmplat ca reacţia pe care a avut-o o femeie după ce am machiat-o să fie «Uau, nu ştiam că sunt aşa de frumoasă, de fapt, mă simt alt om!».

Este luna voastră şi v-o dedic cu totul. Mame, surori sau iubite…  sunteţi cele mai importante din viaţa noastră.  La mulţi ani, dragelor! 

Te aşteptăm să vezi şi Baba de mâine, una cu totul şi cu totul specială!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro