Adio, Michael!

De Unica.ro, pe

A sosit clipa despărţirii. Milioane de fani şi celebrităţi îşi iau, astăzi, rămas bun de la regele muzicii pop.

Funeraliile megastarului încep la ora locală 08.00 (18:00 ora României). Serviciul religios are loc la cimitirul Forest Lawn.

Potrivit CNN, încă de aseară membri familiei Jackson au fost văzuţi în preajma cimitirului. Ceremonia este însă una privată.

Nu au acces decât familia şi prietenii apropiaţi. TMZ.com, site-ul care a anunţat primul moartea lui Michael, în urmă cu 12 zile, scrie că trupul neînsufleţit a fost depus încă de ieri la cimitirul de lângă studiourile de la Hollywood.

Sora lui Michael, LaToya, fratele său Randy şi fiica lui Paris au fost aseară la capela cimitirului.

The Sun a publicat fotografii în care Paris a fost surprinsă plângând la plecarea de la cimitir.

Posturile de televiziune ABC şi NBC dau ca sigură prezenţa sicriului cu trupul neînsufleţit la Staples Center, la fel şi publicaţia Los Angeles Times care îl citează pe şeful poliţie din L.A.

Nu există încă nicio informaţie oficială din partea familiei Jackson.

In memoriam

Se ştie sigur că omagiul public în memoria lui Michael are loc la Staples Center din Los Angeles, la ora locală 10:00, 20:00 ora României.

În faţa complexului s-au adunat deja o mulţime de fani. Graţie hazardului, 11.000 de admiratori au câştigat bilete şi vor lua parte la ceremonia în memoria idolului lor.

Spectacolul dedicat lui Michael va dura o oră şi jumătate şi se anunţă un eveniment grandios.
Purtătorul de cuvânt al familiei Jackson vorbeşte despre un „eveniment extraordinar” pe care oamenii nu-l vor uita toată viaţa, cel mai mare show din istoria media.

Citeşte continuarea pe evz.ro!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!